Jeugd

Studio Figur

Herfststukjes: Het mooiste blauw 6+

Geweest Over de maker(s)
Het mooiste blauw 6+

Een avontuurlijke en fantasievolle voorstelling over de moed vinden om anders te zijn en dat met trots uit te dragen.

Nog een nacht slapen en dan zal in een koninginnenrijk hier ver vandaan, de nieuwe koningin gekroond worden. Faizah kan niet wachten, want haar grote zus Asiya zal daarmee de hijab-kroon gaan dragen. Maar in het holst van de nacht hoort ze om haar heen vreemde fluisteringen van mensen die de kroon willen afpakken. Faizah weet wat ze moet doen. Zij zal haar zus beschermen van haters en pestkoppen. Om Asiya te laten worden waar ze voor bestemd is.

Studio Figur voert je mee in een fantasievolle wereld vol zwevende lichtjes, kleurrijke dieren en pratende bomen. Een avontuur over zussen die het gefluister, de lach en de kwetsende woorden buiten proberen te drijven met prachtige en krachtige beelden en muziek. Over het belang van openheid, empathie en (durven) staan voor waar je in gelooft.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Herfststukjes

In de najaarsvakantie is festival Herfststukjes er weer.
Met nóg meer afwisselend jeugdtheater in nóg meer theaters!

Alle Herfststukjes
Herfststukjes
Herfststukjes

Credits

Website: www.studiofigur.nl
Regie: Noufri Bachdim
Scenario: Noufri Bachdim & Zeinab El Bouni
Liedjes: Roufaida

Compositie: Setareh Nafisi
Poppen & figuren: Pluck Venema
Vormgeving & kostuum: Nadia El Barnoussi
Spel: Kyra Bououargane en Pluck Venema