Jeugd

Dear T, / Tim Schouten

Het Prinsensprookje: Het hele verhaal 6+

Nieuwe Namen, Uit eigen stad
Tickets Over de maker(s)
Het Prinsensprookje: Het hele verhaal 6+

Een muzikale voorstelling over een prins, die de ware liefde vindt in een andere prins.

Dit is het sprookje van Harrie. Harrie is een prins en moet, zoals een behoorlijke prins dat doet, trouwen. Met Rosa welteverstaan. Maar Rosa ruikt niet lekker en bovendien houdt zij alleen van hoepelen. Dat kan anders, denkt Harrie. Dus start hij samen met zijn beste vriend Gijs een zoektocht naar De Liefde.
Onderweg komt hij allemaal verschillende wezens tegen. De eekhoorn vertelt hem dat Harrie De Liefde allang gevonden heeft, maar daar begrijpt hij niks van. De heks geeft hem een liefdesdrankje, maar vervolgens kan Harrie zijn liefdesdroom niet herinneren. En tenslotte wordt Gijs ook nog eens gevangen genomen. Als Harrie weer bij Gijs komt om hem te bevrijden valt alles op zijn plek. De Liefde blijkt al die tijd veel dichterbij te zijn geweest dan Harrie ooit had kunnen dromen.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets en tijden

Datum zo 06 november
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 12,50
Tickets
Datum zo 06 november
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 12,50

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Met je kinderen naar een nieuw gezelschap? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel ‘Nieuwe Namen’ presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over Dear T,

Dear T, werkt samen met kinderen om te horen hoe zij denken over de wereld en zichzelf.

Dear T, maakt theater voor kinderen én volwassenen. Voorstellingen van Dear T kenmerken zich door een open sfeer waarbij het publiek betrokken wordt en kinderen op verschillende manieren mogen meedoen.  Zo ben je niet alleen aan het kijken, maar word je onderdeel van de voorstelling.

De voorstellingen geven ervaringen die bijblijven, troosten en denkgrenzen oprekken.  Dear T, is in 2018 opgericht door Tim Schouten.

Meer over Dear T,

Credits

Website: www.dear-t.nl
Concept: Tim Schouten
Tekst: Caro Goldenbelt
Spel: Joshua Albano, Yara Piekema, Tim Schoute

Vormgeving: Malou Palmboom
Muziek: Marnix Vinkenborg
Eindregie: Jonata Taal