Cabaret

Lebbis & Verhallen

Het Toeval Wil / try-out

Uitverkocht Over de maker(s)
Het Toeval Wil / try-out

Mattijs Verhallen en Hans Sibbel komen elkaar toevallig tegen op het goede moment: ze maken samen een voorstelling.

Toeval. Het hele leven is toeval. Waar je geboren bent, hoeveel talent je hebt, wie je tegenkomt. Of je morgen wakker wordt naast een antivaxxer...
Het leven is van toeval het beste maken. Toevallig komen Mattijs Verhallen en Hans Sibbel elkaar tegen. Op een goed moment. En verdomd, ze gaan een voorstelling maken met muziek en verhalen.

Twee mannen in de bloei van hun leven, die een bak liedjes en gedachten over je uitstorten waar je u tegen mag zeggen. Er is geen God, er is geen complot, er is geen duidelijk doel. Gewoon twee mannen die het toevallig naar hun zin gaan hebben. En je bent welkom dit mee te beleven.

Tickets en tijden

Datum za 25 februari Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00
Datum za 25 februari - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00

Over Lebbis

Een cabaretier die zichzelf en de tijdgeest genadeloos fileert.

Samen met Dolf Jansen won Hans Sibbel (Lebbis) in 1989 het Leids Cabaret Festival. Samen maakten ze jarenlang cabaret onder de naam Lebbis en Jansen.
Sinds 1993 is Lebbis lid van Comedytrain, de groep van stand-uppers in Comedyclub Toomler. Kenmerkend is zijn snelheid, zijn grapdichtheid, maar ook de manier waarop hij zijn persoonlijke ervaringen weet te koppelen aan de actualiteit.

Meer over Lebbis

Credits