Jeugd

BonteHond & Orkater

Hier zit niemand op te wachten

Tickets Over de maker(s)
Hier zit niemand op te wachten

Een lofzang op bewegen zonder doel. Een voorstelling die een lans breekt voor het ontdekken van dat wat je niet zoekt.

Een doelloos bestaan kan echt niet meer. We zijn omringd door successen en alles ligt langs een meetlat. We willen meer. En meer is nooit voldoende. Het moet sneller. En het is nooit snel genoeg. Juist daarom maken BonteHond en Orkater deze voorstelling. Want wat gebeurt er als je vergeet wat je allemaal moet behalen? En wat is dan een zinvol bestaan? Wat als niets meer moet en alles mag?

‘Hier zit niemand op te wachten’ is een lofzang op bewegen zonder doel en prijst juist het ontdekken van dat wat je niet zoekt aan. Onder regie van Judith Faas brengt het Orkater-collectief More Dogs samen met vier fysieke spelers een montagevoorstelling vol energie, toevalligheden en muziek. Een voorstelling waar je nou net niet op zat te wachten.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets en tijden

Datum zo 12 maart
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 6,25 tot € 12,50
Tickets
Datum zo 12 maart
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 6,25 tot € 12,50

Over BonteHond

BonteHond is het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland. Vanuit Almere toert het jeugdtheatergezelschap langs theaters, festivals, scholen en bijzondere (buiten)locaties door Nederland, België en steeds vaker daarbuiten. Met publiekswerking en de eigen educatieve leerlijn KIDD bereikt BonteHond ook mensen die niet gauw met kunst & cultuur in aanraking komen.

Meer over BonteHond

Over Orkater

Orkater is een landelijk opererend Amsterdams gezelschap dat eigentijds muziektheater maakt.

Orkater, dat is orkest en theater. Theater waar muziek in het DNA zit, gemaakt door geëngageerde, eigenzinnige en gedreven makers. Orkater wil toonaangevend zijn vanuit een divers en inclusief huis dat uit zijn voegen barst van energie en creativiteit.

De producties van Orkater zijn energieke, muzikale, montagevoorstellingen van uiteenlopende makers. Zij spiegelen en bevragen de tijd waarin wij leven, ieder op eigen wijze. Het gezelschap stemt hun werk af, zet het tegenover elkaar of verbind het. De voorstellingen zijn altijd anders, maar door hun ‘in your face’-inhoud en de hoogwaardige muzikale kwaliteit altijd met een sterke Orkatersignatuur.

Meer over Orkater

Credits

Website: www.orkater.nl
Website: www.bontehond.net

Concept en regie: Judith Faas 
Tekst, spel en muziek: Orkatercollectief More Dogs: Gode Kempen, Julien Neirynck, Elias Vandenbroucke i.s.m. Melvin Aroma, Felix Schellekens, Jeffrey Creepashu Loewenicht, Barbara Brink en Danisha Martis 
Kostuums: Eleftheria Lavdaki
Decor: Ruben Wijnstok
Decorbouw: Emiel Veken
Lichtontwerp: Stefan Dijkman
Techniek: Steven Raapis Dingman en Guido van den Hof 
Dramaturgie: Wieke ten Cate
Regieassistentie: Millie Lijbers
Productie: Daan de Lau en Colleen Smit