Cabaret

Thjum Arts

Hoe heeft het zover kunnen komen?

Uitverkocht Over de maker(s)
Hoe heeft het zover kunnen komen?

Thjum, winnaar van Cameretten 2021, vraagt zich af: 'Hoe heeft het zover kunnen komen?'

Authentiek, droog, een hilarische mimiek en de nodige diepgang. In zijn tweede programma blijft Thjum Thjum. Hij maakt de balans op. Op zijn unieke manier. Want er is nogal wat gaande op dit moment. Die situaties allemaal. Het is wat met die situaties. Soms vraag je je af: hoe heeft het zover kunnen komen? Thjum heeft dat vaak. 

Thjum won in 2021 zowel de jury- als de publieksprijs bij het prestigieuze Cameretten Festival en speelde daarna in maar liefst 120 theaters zijn eerste programma. Ook was hij op NPO 1 te horen als columnist bij ‘Met het oog op morgen’. Nu is hij klaar om zijn tweede voorstelling aan u te laten zien ‘Hoe heeft het zover kunnen komen?’

Tickets en tijden

Datum vr 14 maart
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00
Datum vr 14 maart
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00

"Zijn programma ging niet alleen over diepgang, het had het ook.” …. “Hij bracht een ode aan de stilte en hield een pleidooi voor echt contact."

NRC

"Thjum speelt met verve een antiheld, hij heeft een bewuste keuze in timing gemaakt die spanning creëert. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement."

Jury Cameretten Festival

Over Thjum Arts

Thjum Arts (1993, Nijmegen) heeft altijd met veel plezier het toneel beklommen. Na het vwo besloot Thjum Politicologie te gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Nadat hij zijn propedeuse had behaald besefte hij dat er iets miste. Comedy? Wat was dat eigenlijk? En zo besloot Thjum zich in te schrijven voor comedypodia. Dat hield nooit meer op. Kwetsbaarheid, creativiteit, improvisatie, humor en op tijd naar bed gaan hebben Thjum vaak gered. Dit zijn dan ook de waarden die zowel in zijn cabaret/comedy performance als in zijn werk als leraar/regisseur/workshopdocent terugkomen.

Meer over Thjum Arts

Credits

Maker: Thjum Arts 
Regie: Joost Laterveer
 

 

Producent: Thjum Arts
Fotograaf: Lenka Hoogh