Jeugd

WIRWAR Producties

Lente Uitjes: Hokje 5+ tot 12 jaar

Verplaatst Over de maker(s)
Hokje 5+ tot 12 jaar

Rebels circustheater over ontsnappen uit alle hokjes.

Er zijn hokjes die je kan zien. Daar kan je in kruipen, en je kan er ook weer uit. Dat is anders bij onzichtbare hokjes. Ben jij meestal het stoerste kind uit de klas? Dan is het moeilijk om te zeggen dat je ook wel eens bang bent, of verdrietig. Of ben jij juist de kleinste? Dan ben je nooit de baas van alle spelletjes, terwijl je daar misschien heel goed in bent. Het zou fijn zijn als die onzichtbare hokjes niet bestonden. Dan vindt niemand het gek als je ’s morgens alleen wilde dingen doet, en je ’s middags ineens een mooi prinsesje wilt zijn.

Vier acrobaten proberen met salto’s en kunst- en vliegwerk uit hun hokjes te komen. Bij het circus staan de sterke jongens altijd onderaan en zweven de meisjes hoog in de lucht. Maar wat als dat nou eens omgekeerd is? De onderman wil laten zien dat hij meer is dan een bonk spieren, en het stille bovenmeisje wil eens lekker hard schreeuwen.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? 
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 5 jaar tot 12 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Lente-Uitjes

In de voorjaarsvakantie is festival Lente-Uitjes er weer.
Met nóg meer afwisselend jeugdtheater in nóg meer theaters!

Alle Lente Uitjes
Lente-Uitjes
Lente-Uitjes

Credits

Website: www.wirwarproducties.nl
Concept, regie: Laura van Hal
Spel: Annet de Ruiter en 3 acrobaten
Dramaturgie: Martine van Ditzhuyzen
Geluidsontwerp: Nineyards Audio
Coaching: Jochem Stavenuiter & Marijn van der Jagt

Inhoudelijk advies: Jens van Tricht/emancipator
Productie leiding: Nikki Kracht
Scenografie: Jolanda Lanslots
Lichtontwerp, techniek: Maarten Verheggen
Zakelijk leiding: Tamara Keasberry
Grafisch ontwerp: Ayla Maagdenberg