Theater

Theatergroep Aluin

Podium Parels: Ik zeg toch sorry

Uit eigen stad
Tickets Over de maker(s)
Ik zeg toch sorry

Terug in ons theater! Een voorstelling over onze gezamenlijke slavernijgeschiedenis, hoe schrijnend de rollen ook verdeeld waren.

In Ik zeg toch sorry komen zes acteurs bij elkaar om de viering van de afschaffing van de slavernij in 1863 na te spelen. Langzaam en pijnlijk wordt duidelijk wat het inleven in deze historische personages doet met de acteurs zelf, hoe ze zich tot het onderwerp verhouden in deze tijd en de invloed ervan op hun onderlinge verhoudingen. Wat betekent het om anno 2022 sorry te zeggen voor iets wat zo lang geleden lijkt?

Ik zeg toch sorry is een spannende samensmelting van geschiedenis en actualiteit. Een voorstelling over onze gezamenlijke slavernijgeschiedenis en hoe schrijnend de rollen verdeeld waren.

Tickets en tijden

Datum vr 15 september
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00
Tickets
Datum vr 15 september
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00

Podium Parels

Het nieuwe theaterseizoen starten we met de grote favorieten van afgelopen seizoen. Voorstellingen die bomvolle zalen trokken, lovende recensies kregen én die je gezien moet hebben. En het is nu of nooit: deze voorstellingen zijn nog eenmalig terug in het theater. 
Programmeur Marjan van Huystee heeft een selectie gemaakt uit de parels van afgelopen theaterjaar. Maar bij de volgende editie van Podium Parels kies jij! 

Meer Podium Parels
Podium Parels
Podium Parels

Over Theatergroep Aluin

Het Utrechtse gezelschap Aluin staat voor oersterke verhalen, veelal uit het klassieke repertoire van de oude Grieken tot aan Shakespeare. Aluin brengt deze verhalen voor een breed publiek, helder en dynamisch en met een flinke dosis humor.

Eerder was Aluin te zien in onze theaterzaal met het eerste deel van de trilogie ‘(it sucks to be) Helena’ (één van de eerste voorstellingen in onze zaal), ‘Oidipous Unplugged’, ‘Ken je klassiekers!’ en het drieluik ‘1600 Slag bij Nieuwpoort’, ‘1609 Staakt het vuren’ en ‘1619 Maak het kort’.

Meer over Theatergroep Aluin

Credits

Website: www.aluin.nl  
Concept: Raymi Sambo en Victorine Plante  
Regie: Victorine Plante  
Tekst: Erik Snel met medewerking van Ayden Carlo en Raymi Sambo  
Spel: Gabby Bakker, Dennis Coenen, Rochelle Deekman, Urmie Plein, Raymi Sambo, Nard Verdonschot 

Decor: Marcel Dolman 
Kostuum: Anouk van Schie 
Licht: Claus den Hartog 
Regie-assistentie: Shabnam Baqhiri 
Productie: Inez van der Werf, Eva Hermus, Noa Berndsen (stage)