Cabaret

Jay Francis

In de war

Nieuwe Namen
Verplaatst
In de war

Het is tijd dat Tisjeboy Jay terugkeert naar zichzelf vindt Jay Francis. Het is tijd voor een volgende stap met ‘In de war’.

Wie ben ik? Wie zijn wij? Komt het nog goed? Of is het al goed? Het lijkt alsof we niet meer weten wie we zijn... En ik? Ook ik ben in de war en wát een timing want onze wereldleiders zijn ook in (de) war.

De kogel is door de kerk: de Nederlandse comedian Tisjeboy Jay zal voortaan niet meer optreden onder die naam maar onder zijn geboortenaam ‘Jay Francis’. Tisjeboy Jay heet voluit Jay Francis maar besloot zijn carrière te starten onder de naam Tisjeboy Jay. “De afgelopen periode heb ik gemerkt dat het alter-ego mijn echte identiteit begon over te nemen, ik vond dat het tijd was om terug te keren naar mezelf. Het is tijd voor een volgende stap. Tijdens de nieuwe tour mogen bezoekers meer Jay en minder Tisjeboy verwachten.” aldus de comedian. 

Over Jay Francis

Francis begon in 2019 aan zijn carrière als comedian nadat hij enige bekendheid had vergaard met zijn filmpjes op het internet. Onder de vleugels van cabaretier Roué Verveer mocht hij optreden in Comedy Club Toomler te Amsterdam waarna zijn carrière een vlucht nam. Drie jaar, vele uitverkochte theatershows, deelname aan De Verraders (RTL-4), miljoenen views later stond Francis in 2022 in een uitverkocht Ziggo Dome.

Credits

Comedian: Jay Francis