Theater, Cabaret

George & Eran producties

Je mag ook niks meer zeggen

Tickets Over de maker(s)
Je mag ook niks meer zeggen

Jonata en Eran, van verschillende afkomsten en generaties, gaan op zoek naar een veilig looppad door het moderne mijnenveld van een veranderende maatschappij.

Je mag ook niks meer zeggen is een actuele, persoonlijke stand-up theatervoorstelling over verschuivende grenzen. Over nieuwe woorden en oude gebruiken. Over twee jongens, Jonata en Eran, van verschillende afkomsten en generaties die op zoek gaan naar een veilig looppad door dit moderne mijnenveld. 

Met veel humor en vaart balanceren ze op het dunne koord van elkaars grenzen en die van een veranderende maatschappij. De ene stap voorzichtig voor de ander zettende. Voorzichtig. Adem in, adem uit. Kijk waar je loopt. Want een misstap is zo begaan…

Bekende voorstellingen van George & Eran Producties zijn onder meer George & Eran worden racisten, De brieven van Mia en Jihad van Liefde. Ook is Eran te zien in verschillende series en films zoals Mannenharten, Voetbalvrouwen, Smeris, Project Orpheus en Oh mijn Hemel.

Tickets en tijden

Datum za 26 oktober
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00
Tickets
Datum za 26 oktober
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00

Over George & Eran Producties

George & Eran Producties maken persoonlijke en maatschappelijk geëngageerde voorstellingen die zich bevinden op het snijvlak van toneel en stand-up. Met humor, zelfspot en relativering worden grote maatschappelijke thema’s teruggebracht tot menselijke proporties.

Meer over George & Eran Producties

Credits

Tekst en spel: Eran Ben-Michaël
Spel en muziek: Jonata Taal

Foto: Diederick Bulstra
Website: georgeeneranproducties.nl