Cabaret

Nesim El Ahmadi

Je verzint het niet!

Nieuwe Namen
Tickets Over de maker(s)
Je verzint het niet!

Comedian Nesim El Ahmadi gaat het theater in met zijn tweede cabaretvoorstelling: ‘Je verzint het niet’!

In dit vervolg op zijn eerdere cabaretvoorstelling TaBoe!, praat Nesim over zijn roots, opvoeding, relatie, papa worden, vreemde werkplekken en nog veel meer.  “Ik heb vaak het gevoel dat ik dingen meemaak die niemand anders zou kunnen meemaken…tot ik begin te praten met het publiek”, vertelt Nesim. En juist om dat gevoel aan te wakkeren kun je als toeschouwer de nodige interactie verwachten. Of je nou vooraan zit of helemaal achterin… ontkomen doet niemand. 

Nesim el Ahmadi (1993) is een Nederlandse televisiepresentator, comedian, youtuber en rapper. Samen met Quentin Correia (a.k.a. Qucee) vormt hij het bekende duo Supergaande. Nesim is voornamelijk bekend van zijn populaire stand-up crowd work videos. Daarnaast presenteerde hij voor Comedy Central Roast en BNN-VARA.

Tickets en tijden

Datum do 03 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00
Tickets
Datum do 03 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00

Over Nesim El Ahmadi

Youtuber en presentator Nesim El Ahmadi gaat het theater in. Nesim el Ahmadi (1993) is voornamelijk bekend van het YouTube kanaal Supergaande en zijn eigen YouTube kanaal. Op televisie was hij te zien in twee seizoenen van Rambam, heeft hij een aantal jaar voor BNN gewerkt als presentator en presenteerde hij het online programma Platenbazen van Radio 538 en bij RTL Concentrate.

Meer over Nesim El Ahmadi

Credits

Oorspronkelijk script, regie: Nesim el Ahmadi
Producent: Nesim el Ahmadi

 

Website: www.nesimelahmadi.nl
Meer informatie: www.instagram.com/nesimelahmadi