Specials

Dr. Juriaan

Jij bent de liefde

Tickets
Jij bent de liefde

Dr. Juriaan begeleidt je in dit theatercollege door zijn bestseller: Jij bent de liefde. Op zijn geheel eigen wijze, confronterend, interactief, met humor én liefdevol tegelijkertijd.

Je past je aan. Je probeert het zo goed mogelijk te doen. Vaak in de hoop om gezien, erkend en gewaardeerd te worden door je omgeving en misschien wel jezelf. Je voelt dat er iets zou moeten veranderen in je leven, maar toch ga je maar door. 

De angst voor het onbekende en voor de oordelen van de buitenwereld is zo groot, dat iets in jou toch weer kiest voor het bekende en dus de veilige route. Het resultaat is dat je vasthoudt aan een voor jou verkeerde baan, een krampachtige relatie en dito keuzes. En dat voel je in de vorm van stress, mentale en fysieke klachten. 

Dr. Juriaan stelt je in staat om hoofd en lijf weer te laten samenwerken zodat ze een waardevolle bondgenoot worden van elkaar en jij via die weg kunt worden wie je bedoeld bent om te zijn.

Tickets en tijden

Datum wo 11 december
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 17,50 tot € 34,50
Tickets
Datum wo 11 december
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 17,50 tot € 34,50

Over Dr. Juriaan

Juriaan Galavazi is arts en coach met een nieuwe visie op gezondheid en vitaliteit, en auteur van de bestseller Van klacht naar kans en Jij bent de Liefde. Met transformatietrajecten, online cursussen en een-op-een-coaching in Nederland en Spanje helpt Dokter Juriaan per jaar duizenden mensen in verbinding te komen met zichzelf. Zijn theatercolleges zijn vaak al maanden van tevoren uitverkocht en de trajecten worden lovend ontvangen door man en vrouw, jong en oud, bekend en onbekend. Zijn methodiek is mild, meedogenloos, nuchter en toegankelijk voor iedereen.

Credits

Spreker: Dr. Juriaan