Cabaret

Rayen Panday

Karma / try-out

Wachtlijst Over de maker(s)
Karma / try-out

Een avond vol verhalen, comedy, actualiteit en muziek.

Je verdiende loon krijgen is iets wat we altijd bij een ander gebruiken, maar vrijwel nooit bij onszelf. Karma kennen we toe aan ‘het universum’ terwijl we zelf beslissen waar en wanneer het moet gebeuren. En vooral bij wie. Karma is van oorsprong echter een principe dat verwijst naar het verrichten van daden, maar niet de gevolgen daarvan. Het betekent letterlijk ‘handeling' en kent geen goed of kwaad… Maar goed, laten we voor nu maar even de volle focus richten op deze voorstelling. 

Vol verhalen, comedy, actualiteit en muziek. Geen dans. Waarschijnlijk geen dans. Dat hangt toch wel een beetje van je karma af.

Tickets en tijden

Datum wo 13 december Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00
Wachtlijst
Datum wo 13 december - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00

Over Rayen Panday

Rayen is al jaren onderdeel van Comedytrain en heeft succes in het buitenland; hij heeft inmiddels in 18 verschillende landen opgetreden. Hij werd mede daardoor als een van de drie Nederlandse comedians gevraagd een eigen Netflix-special op te nemen in ‘Comedians of the World’. Ook wordt Rayen regelmatig gevraagd om aan te schuiven in tv-programma's als ‘M.’ en ‘Jinek’ en in radioprogramma's als ‘Gijs 2.0’ en ‘De Nieuws BV’.

Meer over Rayen Panday

Credits

Website: www.rayenpanday.nl
Fotografie: Jurriaan Hoefsmit 
Vormgeving: Arie Koomen