Cabaret

Henry van Loon

Keanu

Wachtlijst
Keanu

Take the blue pill en beleef de meest hilarische avond van je leven. Of take the red pill, en blijf thuis op de bank zitten jammeren.

In Keanu gaat Henry van Loon dieper in op de overeenkomsten tussen de Amerikaanse acteur Keanu Reeves en hemzelf. Keanu Reeves schitterde in films als The Matrix en naast sterren als Charlize Theron en Al Pacino, en Henry van Loon niet.

Keanu is een unieke voornaam en betekent ‘koele wind over de bergen’. Henry, afgeleid van Hendrik, betekent ‘woonerf’. Henry is in het bezit van een shirt met Keanu Reeves erop. Keanu Reeves weet voor zover bekend niet eens van het bestaan van Henry af.

Maar waarschijnlijk hebben zowel Keanu Reeves als Henry als jij weleens het gevoel dat je vastzit in een Matrix. Een montage van onzinnige, nutteloze momenten, waar je maar op één manier uit kunt ontsnappen: Lachen. Heel. Hard. Lachen.

Keanu. Een theatrale biopic waarin waarschijnlijk met geen woord over Keanu Reeves gepraat zal worden. Sssst.

Tickets en tijden

Datum za 19 oktober Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00
Wachtlijst
Datum za 19 oktober - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00

Over Henry van Loon

Henry van Loon (Oirschot, 1982) trad in 2004 toe tot Comedytrain. Hij debuteerde als cabaretier in 2011 met "De Henry van Loon Entertainment Show". Bekend van films zoals "Bro's Before Ho's" en "De Boskampi's". Hij werd landelijk bekend door zijn optreden in The Roast of Giel Beelen en zijn rol in De Luizenmoeder als Volkert. Ook verscheen hij in Tropenjaren, The Masked Singer en Last One Laughing. Sinds 2019 is hij vaste gast in Promenade. In november 2023 begon hij de podcast "Kuieren" met Martijn Crins, een grappige ode aan Nederlandse dorpen. In februari 2024 stond hij voor het eerst in Koninklijk Theater Carré met zijn show "Jannie The Show Dog". 

Credits

Tekst & concept: Henry van Loon
Website: www.henryvanloon.nl
 

Publiciteitsbeeld: Bob Bronshoff