Specials, Festival

Kunst-workshop Familie Wolf

Nationaal Theaterweekend: Kim van der Zijde

Uit eigen stad
Geweest
Kim van der Zijde

Ga zelf aan de slag en maak een plek waar jij als wolf zou willen wonen in deze kunst workshop.

Na de voorstelling kan jezelf aan de slag. Samen met theatervormgever Kim van der Zijde ga jezelf een plek maken waar jij als wolf zou willen wonen. 

Kim maakt decor en kostuums voor verschillende voorstellingen, zoals voor de familievoorstellingen van de Vrijstaat. In deze workshop ga je in het klein een ruimte maken waar jij als wolf wilt wonen. We gebruiken heel veel verschillende materialen die Kim ook gebruikt in haar ontwerpen voor decors. Hout, karton, ijzerdraad en stoffen zijn allemaal aanwezig zodat je creativiteit helemaal los kan gaan. 

Kim helpt je bij elke stap en helpt je denken als een ontwerper over de volgende stap. Je gaat naar huis met een miniatuur ruimte én een wolven masker.

Nationaal Theaterweekend

Laat je tijdens het Nationaal Theaterweekend verrassen door voorstellingen en extra activiteiten in ons theater. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling bezoek je voor een klein prijsje en daarnaast zijn er extra activiteiten te bezoeken. Wees welkom bij Podium Hoge Woerd!

Meer Nationaal Theaterweekend
Nationaal Theaterweekend
Nationaal Theaterweekend