Muziek

Fernando Lameirinhas

Koffer

Tickets Over de maker(s)
Koffer

De maestro van de fado pakt samen met jou zijn koffer uit en neemt je mee in zijn rijke, muzikale leven.

De innemende, Portugese muzikant Fernando Lameirinhas heeft in zijn zestigjarige carrière vele wegen ingeslagen: soul, fado, latin en jazz kwamen allemaal voorbij. Hij voegde er steevast zijn eigen Lameirinhas stijl aan toe. Een stijl die ook doorklinkt in zijn vele samenwerkingen met Nederlandse bands en muzikanten zoals BLØF, Paul de Leeuw, Stef Bos en Eric Vloeimans. 

In Koffer pakt Fernando zijn hele, rijke, muzikale leven uit. Hits als ABRACE ME, Naar het Zuiden en Hier komen voorbij, maar ook juweeltjes uit het begin van zijn carrière. Als rasmuzikant speelt Fernando elke dag, en blijft hij even virtuoos als altijd op zijn gitaar. Maar verwacht ook nieuwe liedjes, want als muzikant blijft hij nieuwe pareltjes schrijven. 

Tickets en tijden

Datum za 10 februari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,00 tot € 18,00
Tickets
Datum za 10 februari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,00 tot € 18,00

Over Fernando Lameirinhas

Fernando Lameirinhas (1944) is een Portugees-Nederlands componist, tekstschrijver, zanger en gitarist. 
Fernando Lameinrinhas groeide op in Portugal, waar zijn passie voor muziek ontstond dankzij het kerkorgel en het kerkkoor waar hij in zong. Vanaf zijn vijftiende woonde hij in Charleroi. Met zijn broer Antonio begon hij hier met musiceren. Tot op de dag van vandaag staat zijn broer hem bij als bassist en zanger. Samen hadden ze veel succes als het soulduo Jess & James.

Meer over Fernando Lameirinhas

Credits

Website: www.lameirinhas.net 
Zang en gitaar: Fernando Lameirinhas
 

Piano: Juan Pablo Dobal
Gitaar: Daniel de Moraes