Cabaret

Paulien Cornelisse

PodiumParels: Komma

Wachtlijst
Komma

Stel dat je helemaal geen punt zou hoeven zetten en geen punt zou hoeven maken? Stel dat niets een punt was, en het leven alleen bestond uit komma’s?

Kom maar, en kijk wat er gebeurt als je de punt achterwege laat, Paulien Cornelisse gaat in haar nieuwe voorstelling Komma op zoek naar de kracht van de komma, Cornelisse won eerder de Neerlands Hoop en werd genomineerd voor de Poelifinario, Ook is Paulien bekend van de boeken Taal is zeg maar echt mijn ding, De verwarde Cavia, de documentaireserie Tokidoki, en ze schrijft drie keer per week een column voor de voorpagina van De Volkskrant,

In Komma kijkt Paulien niet alleen naar wat er rondom de komma staat, en nu we het er toch over hebben, wellicht is er wel een manier om erachter te komen wat de komma zelf wil zeggen, want dat een komma alleen een adempauze tussen twee uitspraken zou zijn,

Tickets en tijden

Datum do 19 september Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00
Wachtlijst
Datum do 19 september - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00

"Paulien Cornelisse drijft als bevlogen woordzoeker steeds geestig associërend af van een alledaags verschijnsel."

de Volkskrant

"Het is de combinatie van een scherpzinnig oog voor alledaagse details en een houding van verbazing, die ontwapenend werkt…. Cornelisse pakt de zaal volledig in."

Trouw

"Paulien Cornelisse legt laatste puzzelstukje op zijn plek."

Parool

Over Paulien Cornelisse

Paulien Cornelisse is een veelzijdige Nederlandse cabaretier, schrijver en presentator, geboren op 24 maart 1976 in Amsterdam. Ze studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze haar passie voor taal en communicatie ontwikkelde. Na haar studie begon ze haar carrière als tekstschrijver voor televisieprogramma's en tijdschriften. Haar talent voor humoristische observaties van alledaagse situaties bracht haar al snel op het podium als cabaretier.

Credits

PodiumParels

Dé parels van het afgelopen seizoen komen nog één keer terug. We starten het nieuwe theaterseizoen met de PodiumParels. Voorstellingen die bomvolle zalen trokken, lovende recensies kregen én die je gezien moet hebben. Het is nu of nooit: deze voorstellingen zijn nog eenmaal terug in het theater. Programmeur Marjan van Huijstee heeft een selectie gemaakt uit de parels van afgelopen theaterjaar.

Meer Podium Parels
PodiumParels
PodiumParels