Kleinkunst, Muziek

Elke Vierveijzer

Lucht

Tickets Over de maker(s)
Lucht

Een veelzijdig theaterconcert vol bloedstollend mooie liedjes en de winnaar van de Poelifinario 2021.

Met haar grote stem, haar bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten brengt Elke Vierveijzer een veelzijdig theaterconcert over kwetsbaarheid, aanpassing en ontsnapping, over eindeloos doorgaan en stilvallen. Over het dicht-gegespte harnas dat ons houvast geeft.

Met een geheel eigen stem gaat Elke via muzikale verhalen en stijlen op zoek. Soms met een poppy sound, soms met het klassieke theaterlied, dan weer met opzwepende donkere elektronica.
De liederen zijn stuk voor stuk kogels die je onmogelijk kunt ontwijken. Beloftes, gedachten, angsten, observaties en vragen. Aan wiens maatstaven wordt er precies voldaan? En wat als er één knoop van het keurslijf springt? Een rauw, eerlijk en kwetsbaar theaterconcert dat nog lang na zal zinderen.

Na ‘Om te janken zo mooi’ (een ode aan Maarten van Roozendaal) en ‘Zonder Genade’ is het tijd voor ‘Lucht’. Elke Vierveijzer is met ‘Lucht’ de winnaar van de ‘Poelifinario 2021 in de categorie Kleinkunst’ voor het meest indrukwekkende programma van het seizoen.

Tickets en tijden

Datum vr 30 september
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,25 tot € 18,50
Tickets
Datum vr 30 september
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,25 tot € 18,50

Over Elke Vierveijzer

Elke Vierveijzer is een Nederlandse liedjesschrijver, cabaretière en zangeres. Ze studeerde aan de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch en behaalde de finale van het Amsterdams Kleinkunstfestival waar ze werd bestempeld als een 'Jaloersmakend talent'.
Al eerder was ze in onze theaterzaal te zien met haar ode aan Maarten van Roozendaal - 'Om te janken zo mooi'. 

Meer over Elke Vierveijzer

Credits

Website: www.elkevierveijzer.nl
Zang en gitaar: Elke Vierveijzer
Muzikale begeleiding: Michiel Wetzer
Tekst en muziek: Elke Vierveijzer

Regie: Jessica Borst en Kim Arnold
Dramaturgie: Eveline Mol
Decor: Rian Smolenaers
Licht: Niels Kingma