Cabaret

Thijs van de Meeberg

Meer dan mogelijk

Geweest Over de maker(s)
Meer dan mogelijk

Zijn derde soloprogramma en wat heeft Thijs van de Meeberg je gemist. Maar echt.

Ondanks dat het leven in de lockdown heerlijk was – geen confrontaties, geen gemiste kansen en geen verkeerde inschattingen – is hij blij nu weer met jou in een afgesloten ruimte te kunnen zitten.

Alle problemen leken als sneeuw voor de zon verdwenen. Als iemand klaar was voor een leven na corona, was het Thijs wel. Toch jammer dat zijn onhandelbare coronapuppy de compleet nieuwe inboedel sloopt, waardoor hij alsnog thuis moet zitten. Te midden van een levend, komisch en troostrijk decor zoekt Thijs naar een manier om van waarde te zijn. Dat lukt hem niet alleen. Hij heeft jouw advies hard nodig. Want er is een probleem boven zijn hoofd gegroeid, waardoor alles stagneert en vastloopt. Pas als dat is opgelost, is alles mogelijk en misschien wel meer dan dat.
 

Quotes

"Komische reflecties van een opkrabbelende vrijgezel (...) Expressief plukkend aan zijn simpele T-shirt, kromgetrokken in zijn consequent verontschuldigende houding, springt hij head first in een nieuw verhaal (...) Met zinnetjes als ‘dat moet ik misschien even uitleggen’ – dan weet je dat er een nieuwe wending komt in de wederopbouw van zijn leven. "

Theaterkrant

Credits

Website: www.thijsvandemeeberg.nl
Regie: Hanneke Braam

Techniek: Marco Koppers