Theater

Theater Utrecht & Cello Octet Amsterdam

Versus

Uit eigen stad
Tickets Over de maker(s)
Versus

Twee toneelspelers en acht cellisten zetten alles op alles om voor eens en voor altijd het grote menselijke oerconflict uit te vechten.

In Versus zijn we aanwezig bij het langverwachte interview met een populaire mediafiguur over wie wordt gezegd dat die een grote aanhang heeft opgebouwd en ook politiek actief zou kunnen worden. De meest vooraanstaande journalist van het land voelt deze charmeur ten overstaan van een live publiek aan de tand. Ze probeert zijn ware intenties te onthullen, aan te tonen wie er achter het masker van deze natuurlijke leider verscholen zit. Maar om dat voor elkaar te krijgen zal ze boven zichzelf uit moeten stijgen. Naarmate hun strijd steeds intenser wordt verandert het interview in de voortzetting van een eeuwenoude titanenstrijd om de gunst van het publiek, de waarheid en uiteindelijk, de macht. 

Met Versus slaan Vincent van der Valk en Casper Vandeputte na hun theaterhit Immens (toneelschrijfprijs 2020) wederom de handen ineen om uw hoofd op een vrolijke manier te laten exploderen. Ditmaal samen met Anthony Fiumara, Cello Octet Amsterdam en topacteertalent ’Ntianu Stuger.

Tickets en tijden

Datum za 20 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00
Tickets
Datum za 20 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00

Over Theater Utrecht

Theater Utrecht is het stadsgezelschap van Utrecht en maakt nadrukkelijk geëngageerd theater, gericht op existentiële thema’s. Altijd in een nieuw verhaal, en in nieuwe vormen.

Meer over Theater Utrecht

Credits

Website: www.theaterutrecht.nl
Regie: Casper Vandeputte
Tekst: Casper Vandeputte en Vincent van der Valk
Naar een idee van: Anthony Fiumara
 

Compositie: Anthony Fiumara
Spel: Vincent van der Valk en ’Ntianu Stuger
Muzikanten: Cello Octet Amsterdam