Cabaret

Ronald Goedemondt

Met knielende knikjes / try-out

Nieuwe Namen
Uitverkocht
Met knielende knikjes / try-out

Voorlopig komt er nog geen einde aan het infantiele getetter en gehups van Ronald Goedemondt, maar er sluipen stiekem grotere thema's in zijn kleine wereldje binnen.

Er sluipen grotere thema’s het kleine wereldje van Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood? Vrij lang, zo blijkt. Er komt voorlopig nog geen einde aan het infantiele getetter en gehups van deze man. Foeteren, ageren, verdoven, verzetten en negeren. Denkt hij nou echt dat hij het daarmee gaat redden? Nee, hij denkt helemaal niet dat hij het gaat redden.

Tickets en tijden

Datum wo 07 september Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Vanaf € 22,00
Datum wo 07 september - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Vanaf € 22,00

Let op: info over de tickets voor deze voorstelling

De kaartverkoop gaat woensdag 8 juni van start. Er is een maximum van 2 tickets per bezoeker.

Voor deze voorstelling verkopen wij in samenwerking met Ticketmatic extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan.
De tickets koop je via onze website, maar zijn te vinden in de Ticketmatic App. Pas een uur voor aanvang van de voorstelling worden de tickets actief in de app. 

Hoe werkt het?
1. Download de Ticketmatic app in de AppStore of de Playstore.
2. Bestel vervolgens kaarten via onze website. Gebruik hiervoor hetzelfde e-mailadres waarmee je een account hebt gemaakt in de app. 
3. Je ontvangt een bevestigingsmailtje waarin je ook de instructies vindt over het gebruik van de app en je tickets.
4. Log in op de Ticketmatic app. Hierin vind je de gekochte e-tickets.
5. Een uur voor aanvang van de voorstelling wordt de scanbare toegangscode van je e-ticket zichtbaar. Let op: de toegangscode verandert elke 30 seconden.

Vragen? Bekijk al onze Veelgestelde vragen

Waar vind ik mijn Secure Smart e-tickets?

Je vindt je e-tickets in de Ticketmatic app. Download de app in de AppStore of de Playstore en maak een account met het e-mailadres waarmee je de tickets hebt besteld.
Een uur voor aanvang van de voorstelling wordt de scanbare toegangscode van je e-ticket zichtbaar. Let op: de toegangscode verandert elke 30 seconden. 

Kan ik mijn Secure Smart tickets aan iemand anders geven?

Nee. De tickets zijn niet overdraagbaar, alleen jij kan de tickets gebruiken op de avond van de voorstelling.

Kan je toch de voorstelling niet bezoeken? 
Tot uiterlijk één werkdag voor aanvang van de voorstelling is het mogelijk om je ticket, na aftrek van administratiekosten (€2,- per ticket), om te ruilen voor een tegoedbon.
Uiteraard kan je ook je ticket omruilen voor een andere voorstelling.
Onze kassa is bereikbaar via 030-7210933 (di t/m vr van 13.00u t/m 17.00u) of kassa@podiumhogewoerd.nl.

Ik heb geen smartphone. Hoe kan ik met Secure Smart tickets de voorstelling bezoeken?

Geen zorgen. Als je zelf geen smartphone hebt en ook niemand binnen je gezelschap, kan je de tickets vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling afhalen aan de kassa.
Vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen, zodat we zeker weten dat jij het bent. 

Nieuwe namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Met je kinderen naar een nieuw gezelschap? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel ‘Nieuwe Namen’ presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe namen
Nieuwe namen

Credits