Jeugd, Dans

Maas theater en dans - Freek Nieuwdorp

Milky Way 8+

Tickets Over de maker(s)
Milky Way 8+

Fantasierijke theatervoorstelling over grote vragen en eenzame chocoladerepen.

Zittend op een bankje bij het sportveld van school. Alleen. Iedereen is weg. Je sporttas ligt verdwaald naast je en er klinkt muziek in je oortjes. Je staart naar de lucht tot je ogen prikken en de wolkenkleuren vervagen. Je valt bijna van je bankje terwijl je daar zit met al je vragen. Waarom kan ik me soms zo alleen voelen terwijl er zoveel is in dit universum? Hoe kan het dat de aarde zo groot is, maar slechts een kleine stip in de Melkweg? Waarom moeten mijn sneakers op de groei gekocht? Wanneer ben ik uitgegroeid of ben ik dat nooit? Of dij ik oneindig uit, net zoals het heelal?

Maar dan blijkt opeens niets meer wat het is. In je rugzak opent zich een portaal naar een andere dimensie en opeens ben je niet meer alleen met je vragen. Ondersteboven zwevend door de Melkweg ga je op zoek naar antwoorden.

Milky Way is een fantasierijke, fysieke theatervoorstelling die gaat over je soms eenzaam voelen, maar daar samen in zijn. Een voorstelling die gaat over het hangen tussen kind en volwassen zijn en het in beweging zetten van je vragen. En vooral over het vertrouwen hebben dat er altijd iemand voor je is als de vragen in je hoofd dreigen te overstromen.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets en tijden

Datum zo 21 april
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 12,50
Tickets
Datum zo 21 april
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 12,50

Over Maas theater en dans

Maas theater en dans is een landelijk gezelschap van professionele makers met een eigen podium in Rotterdam. Onder artistieke leiding van René Geerlings maken en programmeren ze voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Hierbij staat de ontmoeting voor hen centraal: tussen podiumkunsten en publiek, dans en theater, tussen leeftijden, culturen, makers en maatschappelijke partners.

Meer over Maas theater en dans

Credits

Website: www.maastd.nl
Van: Freek Nieuwdorp
Met: Freek Nieuwdorp, Arnold Putt, Art Srisayam
Styling: Arnold Putt
Geluidsontwerp: Stijn Hoes
Decor ontwerp: Freek Nieuwdorp, Arnold Putt

Eindregie: Pia Meuthen
Coaching: Sara Giampaolo
Techniek: Dennis Stolzenberg
Productie: Lena Gevaerts
Campagnebeeld: Jaap Scheeren