Jeugd, Dans

Maas theater en dans - Freek van Nieuwdorp

Milky Way 8+

Tickets Over de maker(s)
Milky Way 8+

Fantasierijke theatervoorstelling over grote vragen en eenzame chocoladerepen.

Zittend op een muurtje bij je school. Alleen. Iedereen weg. Knikker in je hand muziek op repeat en kijkend naar de melkweg, een straat waar de auto zo vast zal komen. En daar zit je dan met vragen. Wanneer wordt ik opgehaald? Hoe kan het dat de aarde zo groot aanvoelt maar zo’n mini stip is? En waarom moeten mijn sneakers altijd op de groei gekocht? 

Maar dan… klinkt de muziek die zojuist alleen in je oor klonk over het hele plein, en rolt er iemand van achter de muur op als een knikker of als een meteoriet en betekent dit dat je niet alleen bent met al je vragen.

Milky Way is een fantasierijke, fysieke theatervoorstelling die gaat over de onderlinge band van je af en toe eenzaam voelen en daar samen in zijn. Een voorstelling die gaat over de zoektocht naar zelfstandig en eigen durven zijn in de nabijheid van een ander en over het hangen tussen kind en volwassen zijn. Over het in beweging zetten van je vragen, wegdansen van onzekerheden, het samenkomen op straat en bovenal het vertrouwen hebben dat er iemand zal komen die er voor je zal zijn wanneer je van een muurtje dreigt te vallen.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets en tijden

Datum zo 21 april
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 12,50
Tickets
Datum zo 21 april
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 12,50

Over Maas theater en dans

Maas theater en dans is een landelijk gezelschap van professionele makers met een eigen podium in Rotterdam. Onder artistieke leiding van René Geerlings maken en programmeren ze voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Hierbij staat de ontmoeting voor hen centraal: tussen podiumkunsten en publiek, dans en theater, tussen leeftijden, culturen, makers en maatschappelijke partners.

Meer over Maas theater en dans

Credits

Website: www.maastd.nl
Van: Freek Nieuwdorp
Met: Freek Nieuwdorp, Arnold Putt, Tyrone Menig 

Muziek: Tyrone Menig
Kostuums: Arnold Putt
Coaching: René Geerlings