Cabaret

Lucky Fonz III

Moederland

Tickets Over de maker(s)
Moederland

Een avond met alles waar Lucky bekend om staat: intieme diepgang, geweldige humor, ontroerende verhalen en zijn unieke muziek.

Lucky Fonz III is één van Nederlands meest geliefde zangers en tekstdichters en is bekend van hits als Ik heb een meisje, Linde met een E en Kwantumwetenschapper. De afgelopen jaren heeft hij ook naam gemaakt als bijzonder theatermaker en cabaretier. Zowel publiek als pers was laaiend enthousiast over zijn vorige theatershows Buiten de lijnen en Superlekker

Na het succes van zijn laatste album Hemellichamen dat door NRC werd uitgeroepen tot beste Nederlandse album van 2022, en na grote tournees langs zowel clubs als festivals, komt Lucky Fonz III in 2024 terug naar het theater met zijn nieuwe one-man-show: Moederland. Een avond met alles waar Lucky bekend om staat: intieme diepgang, geweldige humor, ontroerende verhalen en zijn unieke muziek, met die prachtige teksten. 

Tickets en tijden

Datum vr 05 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00
Tickets
Datum vr 05 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00

Over Lucky Fonz III

In de afgelopen jaren is Lucky Fonz III zowel in binnen- als buitenland uitgegroeid tot één van Nederlands bekendste en meest gewaardeerde songwriters en live-acts. Met het succes van zijn vorige plaat Hoe Je Honing Maakt, met daarop de top-10 hit Ik Heb Een Meisje bereikte hij een breed en gevarieerd publiek in Nederland.

Meer over Lucky Fonz III

Credits