Cabaret

Lucky Fonz III

Moederland

Geweest Over de maker(s)
Moederland

Een avond met alles waar Lucky bekend om staat: intieme diepgang, geweldige humor, ontroerende verhalen en zijn unieke muziek.

Lucky Fonz III is één van Nederlands meest geliefde zangers en tekstdichters en is bekend van hits als Ik heb een meisje, Linde met een E en Kwantumwetenschapper. De afgelopen jaren heeft hij ook naam gemaakt als bijzonder theatermaker en cabaretier. Zowel publiek als pers was laaiend enthousiast over zijn vorige theatershows Buiten de lijnen en Superlekker

Na het succes van zijn laatste album Hemellichamen dat door NRC werd uitgeroepen tot beste Nederlandse album van 2022, en na grote tournees langs zowel clubs als festivals, komt Lucky Fonz III in 2024 terug naar het theater met zijn nieuwe one-man-show: Moederland. Een avond met alles waar Lucky bekend om staat: intieme diepgang, geweldige humor, ontroerende verhalen en zijn unieke muziek, met die prachtige teksten. 

"Lucky Fonz weet het publiek van begin tot eind in zijn greep te houden met een mix van muziek en verhalen (...) Telkens opnieuw verrast Lucky met verrassende observaties en originele humor. "

De Volkskrant over vorige theatershows Lucky Fonz III

"Ik stond en sta nog altijd in alle hokjes tegelijk."

Lucky Fonz III over Moederland in Parool

"De combinatie van zijn vindingrijke teksten met alledaagse onderwerpen maakt Lucky Fonz III een allesbehalve onopvallende artiest. "

Parool

Credits