Jeugd

De Witte Pomp

Lente Uitjes: Monkie 3-7 jaar

Nieuwe Namen
Tickets
Monkie 3-7 jaar

Monkie is een tedere en muzikale poppenvoorstelling over verlies, hoop en hereniging.

Monkie is een knuffelaap. Na een val van een fiets beleeft hij spannende avonturen bij verschillende dieren. Gelukkig belandt hij uiteindelijk weer waar hij hoort: in de kinderarmen die hem zo gemist hebben. Monkie is gebaseerd op het poëtische prentenboek van Dieter en Ingrid Schubert.

De Witte Pomp maakt eigenzinnig muziek- en poppentheater voor jong én oud. Ze geloven heilig in de kracht van verbeelding. Ze nemen hun publiek mee op reis naar werelden waar alles mogelijk is, vertalen grote thema’s naar kleine verhalen, en maken van kleine verhalen grote avonturen. Het ambacht van poppenspel staat op een eigentijdse en verrassende manier altijd centraal. Net als live muziek.

Let op, deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tot 7 jaar oud. Meer informatie.

Tickets en tijden

Datum zo 23 februari
Tijd 11:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 4,25 tot € 11,00
Tickets
Datum zo 23 februari
Tijd 11:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 4,25 tot € 11,00

Lente-Uitjes

Deze voorstelling maakt deel uit van de Lente-Uitjes, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is.  

 

Meer Lente-Uitjes
Lente-Uitjes
Lente-Uitjes

Nieuwe Namen

In de reeks Nieuwe Namen vind je een selectie van nog onbekende (grappen)makers, gezelschappen, ensembles, dansgroepen en meer. Podium Hoge Woerd staat erom bekend de parels uit het aanbod te vissen en brengt deze veelbelovende theatermakers naar de theaterzaal. Nu nog een verrassing en over een paar jaar zijn niet meer weg te denken uit de theaters. 

Bekijk alle Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over De Witte Pomp

De Witte Pomp maakt eigenzinnig muziek- en poppentheater voor jong én oud. We geloven heilig in de kracht van verbeelding. Nemen ons publiek mee op reis naar werelden waar alles mogelijk is. Vertalen grote thema’s naar kleine verhalen. En maken van kleine verhalen grote avonturen. Het ambacht van poppenspel staat op een eigentijdse en verrassende manier altijd centraal. Net als live muziek.

 

Credits

Spel & poppen: Meike van den Akker

 

 

Muziek: Helge Slikker