Cabaret

Jasper van der Veen

'Niet gehinderd door enige kennis' / try-out

Nieuwe Namen
Tickets Over de maker(s)
'Niet gehinderd door enige kennis' / try-out

Jasper moet kiezen: alles kapot redeneren? Of beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis?

Jasper zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen.

Aan de ene kant wil Jasper zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn brein, langzaam maar zeker, steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Dus moet hij kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen. Of simpelweg het podium oplopen en weer beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis.

Tickets en tijden

Datum za 29 oktober Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,00 tot € 16,00
Tickets
Datum za 29 oktober - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,00 tot € 16,00

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Met je kinderen naar een nieuw gezelschap? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel ‘Nieuwe Namen’ presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over Jasper van der Veen

Jasper (Groningen, 1987) studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op het Leids Cabaret Festival. Hij maakte kilometers bij Comedytrain, speelde mee in Cabarestafette en was te zien in dubbelprogramma’s met Ronald Goedemondt en Henry van Loon. NRC en Volkskrant riepen Jasper uit tot een van de onderscheidende comedy talenten van 2020. In 2021 maakte Jasper zijn debuut als cabaretier met de voorstelling ‘Het dreigt volslagen goed te komen’.  

Meer over Jasper van der Veen

Credits