Cabaret

Rundfunk

Schau / try-out

Nieuwe Namen
Wachtlijst Over de maker(s)
Schau / try-out

Kom de nieuwste voorstelling van Rundfunk aanschauen.

Schau (v; 2e naamval: -; meervoud: -en)

  1. expositie, tentoonstelling: zur Schau stellen (a) tentoonstellen; (b) tonen; zur Schau tragen tonen, tentoonspreiden
  2. show
  3. (het) schouwen, (het) geestelijk zien
  4. Visie

Na het succes van Wachstumsschmerzen en Todesangstschrei is Rundfunk terug met de nieuwe voorstelling Schau. Nog grootser en scherper! 

De nieuwe Schau van Rundfunk. Echt een Schauschau. Een schauwy Schauschau. Welbeschaud beschauen we deze Schau schauwieschau als onze schauste Schau. Wees toeschauer van dit Schaubizzspektakel, want het schau wel eens een afschauelijk schaurmant Schauspel kunnen worden. Dus hup, Schauders eronder en zeg tegen de taxischauffeur: op naar de Schauburg!

Tickets en tijden

Datum do 21 december Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00
Wachtlijst
Datum do 21 december - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel Nieuwe Namen presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn. Daarnaast zie je bekende gezelschappen die niet eerder in onze zaal stonden.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over Rundfunk

Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) begon in 2015 met een miniserie over een middelbare school bij NPO-proeftuin 3 Lab, waar het tweetal met soortgelijke plompverloren politiek incorrecte humor uitgroeide tot hit. 
Het duo Rundfunk beleefde een droomdebuut in het theater. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste voorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018, de prijs voor cabaretiers met veelbelovend toekomstperspectief.

Meer over Rundfunk

Credits

Website: www.rundfunk.sexy
Met: Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde
Tekst, concept: Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde
Regie: Peter van de Witte

Decor: Janne Sterke
Lichtontwerp: Bart van den Heuvel
Kostuums: Esme√© Thomassen
Fotografie: Mark Engelen