Muziek

Harmonieorkest Vleuten

Nieuwjaarsconcert

Uit eigen stad
Tickets
Nieuwjaarsconcert

Het is inmiddels een vaste traditie aan het worden. Het A-orkest van Harmonieorkest Vleuten luidt onder leiding van dirigent Arjan Gaasbeek het nieuwe jaar in met hun nieuwjaarsconcert.

Samen met solist Wouter Iseger op bastrombone spelen zij een gevarieerd programma, waarbij de nodige nieuwjaar klassiekers niet zullen ontbreken. Het belooft een avond te worden vol muzikaal vuurwerk. Een beter begin van 2025 is er niet!

De vereniging Harmonieorkest Vleuten werd opgericht in 1949 en is een van de meest actieve en zichtbare verenigingen uit de regio Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern. Naast het prijswinnende A-orkest, bestaat de vereniging uit verschillende orkesten met oplopende niveaus, het Overdagorkest voor senioren en het G-orkest voor muzikanten met een beperking.

Vereniging Harmonieorkest Vleuten is zeer divers, zowel in het soort optredens als in de mix van leden. De verbindende factor is het gezamenlijke doel met ambitie en plezier muziek te maken. De drive om verrassende en ambitieuze concerten te verzorgen wordt gecombineerd met een goede verenigingssfeer.

Tickets en tijden

Datum za 04 januari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,25 tot € 22,50
Tickets
Datum za 04 januari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,25 tot € 22,50

Credits

Dirigent: Arjan Gaasbeek
Solist: Wouter Iseger (bastrombone)