Theater

Bolder & Van Santen

Noem het een huwelijk

Uit eigen stad
Tickets
Noem het een huwelijk

Een voorstelling over de prachtige ellende waarin liefde kan verzanden.

Een nieuw duo heeft zich gevormd: Bolder & Van Santen. Bestaande uit theatermakers Audrey Bolder en Noël van Santen. Audrey (voorheen cabaretduo Bolder & Plante) en Noël (voorheen cabaretduo Schudden) vormen samen een nieuw spraakmakend koppel.

In Noem het een huwelijk vertrekken Bolder & Van Santen vanuit een berg huisraad van zomaar een man en zomaar een vrouw. Alles is gezegd, alles is beleefd en alles is gedroomd. Een leven lang hebben ze met elkaar gesproken, gezwegen, spullen verzameld en nu zitten ze in dat overvolle huis en lijkt er geen ontsnappen meer mogelijk.

Audrey Bolder en Noël van Santen maakten samen eerder locatietheater en performances voor festivals. Beiden waren ze de afgelopen jaren in verschillende voorstellingen te zien in ons theater. Daarnaast hebben ze ieder een indrukwekkende lijst van producties en voorstellingen, waarin zij hebben gespeeld of die ze zelf hebben gemaakt.

Tickets en tijden

Datum vr 02 mei
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00
Tickets
Datum vr 02 mei
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00

Over Bolder & Van Santen

Audrey Bolder (1970) studeerde af als actrice aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Daarnaast studeerde ze drie jaar zang bij Esther Maas Vocal Training. Op toneel was Audrey te zien in zeer uiteenlopende (muziektheater) producties bij onder andere theatergroep Aluin, het Filiaal, De Utrechtse Spelen en speelde zij Dusty in een musical over Dusty Springfield.

Noël van Santen (1973) studeerde af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Tijdens zijn studie won hij met het duo Schudden het Groninger Studenten Cabaret Festival en werd hij tweede op Cameretten. Er volgden tien theaterprogramma’s waarvan er drie genomineerd werden voor de Poelifinario. Tussendoor speelde Noël bij onder meer Theatergroep Aluin, Growing up in Public en Wederzijds. Hij speelde in de musical ‘De Marathon’. 

Credits

Concept: Audrey Bolder en Noël van Santen