Cabaret

Vincent Bijlo

Oudejaarsconference 2022

Tickets Over de maker(s)
Oudejaarsconference 2022

Wat Vincent al zeker weet is dat de grappen en de muziek zullen knallen. Het jaar 2022 zal het leren.

Na de succesvolle Oudejaarsconferences ‘Stikstof Zijt Gij’, ‘Kuchschermtijd’ en ‘Functie Elders’ komt Vincent Bijlo in 2022 weer met een eindejaarconference. Over de titel van de show heeft hij nog geen besluit genomen. ‘From Russia With Hate’, ‘Poetins Vuurwerk’, ‘Dan Maar Liever Een Pandemie’… de loop van het jaar zal het leren.
Het enige dat zeker is omtrent deze show is dat hij gespeeld gaat worden. Hoewel, is dat wel zo zeker? We gaan het zien! Misschien is dat wel een goede titel.

Bijlo komt met zangeres Mariska Reijmerink, een pianist, een drummer en een saxofonist. Het zijn de muziek en de grappen die knallen. Bijlo & Friends komen in vrede.

Tickets en tijden

Datum vr 23 december
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00
Tickets
Datum vr 23 december
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 19,00

Over Vincent Bijlo

Vincent Bijlo behaalde in 1988 zijn eerste succes als cabaretier met het winnen van de publieks- en persoonlijkheidsprijs op het Leids Cabaretfestival. Naast zijn cabaretvoorstellingen, heeft hij 4 romans geschreven waarvan ‘Het Instituut’ de eerste was. Ook schrijft hij als columnist voor het AD en af en toe voor Trouw en NRC Handelsblad. Vincent Bijlo is al vanaf zijn geboorte blind.

Meer over Vincent Bijlo

Credits

Website: www.vincentbijlo.com
Cast: Vincent Bijlo, Mariska Reijmerink, Arthur Brenkman, Sander Veeken, Pieter Slijkoord