Specials, Talks

Talks - De stad van de toekomst

Over woningnood en woninginnovatie - do 11 apr - 19:30u

Wat speelt er? - Talks
Geweest
Over woningnood en woninginnovatie - do 11 apr - 19:30u

Een lezing in samenwerking met Studium Generale over woningnood en woninginnovatie.

Het oplossen van de woningnood staat al langere tijd hoog op de politieke agenda. Toch is er eens in de zoveel maanden nog een woonprotest. Hoe zorgen we voor een maatschappij waarin er voldoende, betaalbare en toch duurzame woningen zijn?

De stad van de toekomst is dit seizoen de laatste in de reeks Talks, een nieuw onderdeel van onze 'Wat speelt er?' lijn. Deze talks vinden plaats in de studio van Podium Hoge Woerd en worden verzorgd door verschillende sprekers van de Universiteit Utrecht. Er is een kort college waarna er ruimte is voor vragen en een gesprek, dat gesprek moedigen we graag aan.

Benieuwd naar welke spreker deze avond zal verzorgen? Binnenkort volgt er meer informatie!

Combiticket Theater & Talks

Wil je nog meer zien en weten over dit thema? Bezoek dan ook de voorstelling Boompje Beestje van Boban Benjamin Braspenning en scoor een combiticket en ga vooraf voor €1,00 naar de bijpassende talk. 
Alleen de talk beluisteren? Dan bemachtig je voor €3,00 een ticket. 

Koop een combiticket

Wat speelt er?

Ons theater is bij uitstek een plek om dieper in te gaan op actuele thema’s in onze stad, ons land en in de wereld. Onder de titel ‘Wat speelt er?’ bundelen we een aantal van deze theatervoorstellingen. Dans over wat je voorouders voor je betekenen, cabaret over de klimaatproblematiek, theater over je identiteit en de vrijheid om te zijn wie je bent. Stuk voor stuk zijn het avonden die je aan het denken zetten en nieuw inzicht geven, maar er vooral voor zorgen dat je erover in gesprek gaat.

Wat speelt er? - TALKS
Samen met Studium Generale presenteren we dit theaterseizoen ook lezingen, waarbij wetenschappers van de Universiteit Utrecht je meenemen in een aantal van deze actuele onderwerpen. 

Meer Wat speelt er?
Wat speelt er?
Wat speelt er?

In samenwerking met

De lezingen van Issues presenteren we samen met Studium Generale.

Meer over Studium Generale
In samenwerking met
In samenwerking met