Specials, Cabaret, Specials

Patrick Nederkoorn & Sjoerd Groeskamp

Overvloed

ISSUES - Theater
Tickets Over de maker(s)
Overvloed

Een mix van cabaret en wetenschap over mogelijke toekomstscenario’s door klimaatverandering.

Welkom in het jaar 2100. Zet je radio aan en hoor hoe het de wereld is vergaan. Staat Nederland op palen? Ziet de Amazone zwart? En is die laatste ijsbeer al verdronken? Of wordt er bij het Greta Thunberg-monument gevierd dat we klimaatverandering hebben gestopt?

In de theatervoorstelling Overvloed komen verschillende toekomstscenario’s aan bod in een mix van cabaret en wetenschap. Fysisch oceanograaf Sjoerd Groeskamp en cabaretier Patrick Nederkoorn bundelen hun krachten en nemen het publiek mee in hun verbeelding over de gevolgen van klimaatverandering.

Tickets en tijden

Datum do 16 november
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00
Tickets
Datum do 16 november
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00

ISSUES

Ons theater is bij uitstek een plek om dieper in te gaan op actuele maatschappelijke thema’s. Onder de titel ISSUES bundelen we theatervoorstellingen én talks. Samen met Studium Generale presenteren we dit theaterseizoen ook lezingen, waarbij wetenschappers van de Universiteit Utrecht je meenemen in een viertal actuele onderwerpen. Stuk voor stuk zijn het avonden die je aan het denken zetten, maar er vooral voor zorgen dat je erover in gesprek gaat.

Ons theater is bij uitstek een plek om dieper in te gaan op actuele maatschappelijke thema’s. Onder de titel ISSUES bundelen we theatervoorstellingen én talks. 
Samen met Studium Generale presenteren we dit theaterseizoen ook lezingen onder de titel ‘ISSUES – Talks’, waarbij wetenschappers van de Universiteit Utrecht je meenemen in een viertal actuele onderwerpen.
Op donderdag 30 november om 19.30u vindt de Talk Water: te veel of te weinig? - over water en droogte plaats in onze studio. Koop een los ticket voor €3,- voor de lezing, of koop direct een combiticket voor €1,- samen met je voorstellingsticket.

Meer ISSUES
ISSUES
ISSUES

Credits