Jeugd, Muziektheater

George & Eran Producties

Winterkost: PECH 8+

Tickets Over de maker(s)
PECH 8+

Een muzikale magisch-realistische familievoorstelling over een moedig meisje dat het gevecht aangaat met het systeem.

De stad van Saar wordt in tweeën gespleten door een brede rivier zonder bruggen. In deze stad hebben mensen veel pech. Zakken vol tastbare pech worden dagelijks langs de deuren gebracht. Waar komt die pech vandaan? En waarom hebben zij meer pech dan de mensen die aan de andere kant van de rivier leven?  Het is toch oneerlijk? 
Saar steekt de rivier over voor antwoorden. Aan de overkant treft ze een georganiseerd pech-systeem. Lukt het haar om de pech te stoppen?

Pech is een muzikale magisch-realistische familievoorstelling over een moedig meisje dat het gevecht aangaat met het systeem. Het legt de vinger op de zere plek als het gaat over kansenongelijkheid, armoede en de groeiende kloof.

De voorstelling kwam mede tot stand uit gesprekken met kinderen over pech, het lot en armoede. Ook spraken George en Eran dankzij De Zolderkamer met kinderen van de toeslagen-affaire.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets en tijden

Datum za 06 januari
Tijd 19:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,50 tot € 17,00
Tickets
Datum za 06 januari
Tijd 19:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,50 tot € 17,00

Winterkost

Deze voorstelling maakt deel uit van de Winterkost, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd en De Lieve Vrouw. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is.

Meer Winterkost
Winterkost
Winterkost

Over George & Eran Producties

George & Eran Producties maken persoonlijke en maatschappelijk geëngageerde voorstellingen die zich bevinden op het snijvlak van toneel en stand-up. Met humor, zelfspot en relativering worden grote maatschappelijke thema’s teruggebracht tot menselijke proporties.

Meer over George & Eran Producties

Credits

Website: www.georgeeneranproducties.nl
Tekst en regie: George Tobal

 

Spel: Roos Dickmann, Sia Cyrroes, Nazanin Taheri, Peter van Heeringen en Michiel Blankwaardt
Muziek: Milan Sekeris