Jeugd, Muziek

Mark van Vliet

Winterkost: Peter zonder Wolf, een muzikaal sprookje 4+

Tickets
Peter zonder Wolf, een muzikaal sprookje 4+

Het bekende verhaal, maar zónder gevaarlijke wolf, want dat is toch veel te gevaarlijk…

In deze nieuwe versie woont Peter in een grijze flat met zijn loopeend Habib. Totdat Habib op een dag plotseling is verdwenen! Peter begint een avontuurlijke zoektocht met hulp van eigenaardige buren. Elke deur opent een nieuw avontuur, van een verstrooide kattendame tot een magische vogelvanger. Terwijl Peter van de ene onverwachte situatie naar de andere stuitert, weeft de betoverende muziek van Prokofiev door het verhaal. 

Mark van Vliet wil met veel humor en fantasie kinderen enthousiast maken voor klassieke muziek en opera. Van Vliet combineert zijn muzikale slapstick met de unieke beeldtaal van Beeldmakerij, die poppenspel, virtuele omgevingen en levensgrote pop-up decors creëren.

Een vrolijke voorstelling waarvan de klassieke muziek nog lang in hun jonge oren zal doorklinken. Zonder Wolf. Echt.

Let op, deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Meer informatie.

Tickets en tijden

Datum zo 05 januari
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 4,25 tot € 11,00
Tickets
Datum zo 05 januari
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 4,25 tot € 11,00

Winterkost

Deze voorstelling maakt deel uit van de Winterkost, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is.

Meer Winterkost
Winterkost
Winterkost

Over Mark van Vliet

Mark van Vliet wil met veel humor en fantasie kinderen enthousiast maken voor klassieke muziek en opera. Verpakt in een nieuw vrolijk avontuur laat hij bekende melodieën op aansprekende wijze tot leven komen op het podium. Het herkenbare verhaal en de parade aan kleurrijke personages die voorbij komen sluiten perfect aan bij de belevingswereld van kinderen. Zo worden kinderen en hun ouders ongedwongen meegenomen in een canon van de bekendste aria’s en klassieke stukken en lopen ze springend en zingend de zaal uit!

Credits

Concept en spel: Mark van Vliet 

 

Website: markvanvliet.nl