Specials

KLUB19 en Podium Hoge Woerd

Podium Takeover: Nieuwe Helden

Uit eigen stad
Geweest
Podium Takeover: Nieuwe Helden

Wie zijn onze helden? 

Makkelijke vraag, onze straten en gebouwen zijn naar ze genoemd en sommigen hebben zelfs een standbeeld. Dat is nou eenmaal ooit zo bepaald...toch? Door wie eigenlijk?

In Podium Hoge Woerd: Nieuwe Helden zijn jongeren aan zet, met een ode aan de stille krachten die de samenleving op de achtergrond laten draaien. Deze show is wat je krijgt als je jongeren acht weken lang met hun talent aan een show laat werken met muziek, dj, dans, techniek en illustratie. Op 13 april nemen ze Podium Hoge Woerd over: join the takeover!

Meer over KLUB19

Credits

Makers: Jongeren van KLUB19, DrumworksNL en De Wilg.

Elk coachingtraject wordt begeleid door een professionele coach. Rappers Della Dix en Royal zijn de coaches voor het raptraject, illustrators Bob & Cliff van het Huis van Betekenis leiden de sessies illustratie. Het traject dans staat onder leiding van breakdancer Jorg Vonk, van UC Crew. Rockafellababe, als dj onder meer bekend van Vunzige Deuntjes, gaat het dj-traject leiden en de deelnemers aan het techniektraject zullen door de technici van Check One Two gecoacht worden.

Regisseur: Reno van Rijsewijk

KLUB19 is het jongerenprogramma van Cultuur19. 
Podium Takeover is een co-productie van Cultuur19 en Podium Hoge Woerd

Mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht en de Participatie Federatie.

Podium Takeover (Aftermovie 2023)