Theater, Theater

MINOUX

POW WOW

ISSUES
Tickets Over de maker(s)
POW WOW

Een humoristische stamvergadering waarin de zorg voor onze ouders centraal staat.

Theatermaker Minou Bosua nodigt je uit om mee te praten en te dansen in een feestelijke ontmoeting tussen ouders en kinderen met verschillende culturele achtergronden. De dansende stamvergadering bevraagt hoe wij zorgen voor onze vaders en moeders, vanuit verschillende overtuigingen en tradities. Wat vinden we vanzelfsprekend en wat ervaren we als een opgave? Waar botsen onze overtuigingen en wat kunnen we van elkaar leren?

Door letterlijk met elkaar mee te bewegen creëert MINOUX een opening tot een nieuw gedeelde zingeving, waarin het beste uit verschillende werelden samen wordt gebracht. Minou Bosua leidt de ontmoeting, als bruisend middelpunt in een feest van herkenning en ongemak.

Tickets en tijden

Datum do 10 november
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,00 tot € 18,00
Tickets
Datum do 10 november
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,00 tot € 18,00

ISSUES

Veel voorstellingen in onze theaterzaal brengen actuele maatschappelijke thema’s onder de aandacht. Komend theaterseizoen bundelen we deze voorstellingen onder de titel ‘ISSUES’.
Stuk voor stuk zijn het voorstellingen die je aan het denken zetten, je nieuwe perspectieven bieden, maar er vooral voor zorgen dat je erover in gesprek gaat. En dat gesprek moedigen we graag aan.

Meer ISSUES
ISSUES
ISSUES

Over MINOUX

Een nieuwe ruimhartige theaterorganisatie rondom cabaretière en theatermaker Minou Bosua.

MINOUX is sinds 2018 in Den Bosch gevestigd en ontwikkelt een nieuwe vorm van theater die zij Bewustzijnsamusement noemt. Cabaret gaat in dialoog met documentaire, film, muziektheater en beeldende kunst. Bijzonder is dat bij het maken en spelen van de voorstelling een specifieke groep uit de samenleving deelneemt.

In samenwerking met maatschappelijke en culturele organisaties maakt MINOUX uit deze groep een duurzame sociaal culturele community voor kwetsbare, eenzame of gewoon enthousiaste mensen op zoek naar verbinding. Op deze manier worden bestaande manieren van en opvattingen over samen-leven opengebroken en nieuwe mogelijkheden aangereikt (en bestendigd).
 

Meer over MINOUX

Credits

Website: www.minoux.nl 
Tekst & Spel: Minou Bosua
Regie: Mijke de Jong

Choreografie: Ireen Kurvers
Decor: Bas Kosters
POW WOW is een samenwerking met moeders en dochters Zouhr, Ilham, Hajat, Nezija, Kabora, Alea, Mary, Narine, Carolyn, Stella, Jane, Marina, Parwin, Kolha, Shivana, Bouchra, Kalthoum en natuurlijk moeder Jopie.