Jeugd, Theater

HNTjong

QUEER PLANET

Tickets Over de maker(s)
QUEER PLANET

Een confetti-voorstelling over queerness, die zich afzet tegen de heersende normen en ieders hokje in twijfel trekt.

'QUEER PLANET' is een knallende voorstelling vol power met acts, songs, performances en een DJ. Een queeste naar identiteit door een diverse groep acteurs en performers. Een voorstelling over wat te doen als je verliefd bent op je macho vriend en waarom je je niet langer als een meisje wilt gedragen, over ‘in between’ zijn en in de war. Over gender en het ontsnappen aan binair denken. 

Regisseur Noël Fischer werkt met een queer cast aan deze energieke performance. Ze maakte eerder de met sterren overladen voorstelling 'Trojan Wars', waarvoor ze de Gouden Krekel won. Kostuumontwerper Carly Everaert won de ProceniumPrijs voor haar wezenlijke staat van dienst als kostuumontwerper.

Tickets en tijden

Datum do 27 oktober
Tijd 19:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 7,50 tot € 15,00
Tickets
Datum do 27 oktober
Tijd 19:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 7,50 tot € 15,00

Luister de podcast:

Over HNTjong

HNTjong neemt een unieke positie in binnen het Nederlandse theaterlandschap. Als jeugdtheatergezelschap binnen een ‘volwassen’ theaterproducent mét een stevige en slagvaardige afdeling educatie, kan HNTjong producties en projecten realiseren op een schaal die voor weinig jeugdtheatergezelschappen is weggelegd. Onder artistieke leiding van Noël Fischer vinden de voorstellingen een steeds groter publiek. Ze maken voorstellingen met actuele thema’s, verteld in een hedendaagse, beeldende, muzikale, fysieke theaterstijl.

Meer over HNTjong

Credits

Website: www.hnt.nl
Cast: Rick Paul van Mulligen, Merel Pauw, Tessa jonge Poerink, Fjodor Jozefzoon, Lars Brinkman, DJ Jasmin Perez, Fabienne Rutten, Joshua Smits, Bebe Berat Bebek 
Regie: Noël Fischer
Regie assistent: Gavin-Viano Fabri
Dramaturgie: Martine Manten

Kostuums: Carly Everaert
Decor: Sacha Zwiers
Lichtontwerp: Uri Rapaport
Sounddesign: William Bakker
Videodesign: Isaura Sanwirjatmo