Muziek

King Sisters & Natálie Kulina

Gaudeamus Festival: Rebuilding a Voice met voor-of naprogramma 27

Uit eigen stad
Tickets Over de maker(s)
Rebuilding a Voice met voor-of naprogramma 27

In deze editie presenteert Gaudeamus de muziektheaterperformance Rebuilding a Voice van de King Sisters, voorafgegaan én gevolgd door de performatieve installatie 27 van violist Natálie Kulina in de foyer.

Nieuwe muziek voor nieuwsgierige oren: dat is Gaudeamus, de organisatie die al sinds 1946 concerten en festivals organiseert met jonge componisten en aanstormende musici. Twee keer per jaar presenteren Gaudeamus en Podium Hoge Woerd muziek die je even helemaal anders laat luisteren - én kijken.

In deze editie de muziektheaterperformance Rebuilding a Voice van de King Sisters, voorafgegaan én gevolgd door de performatieve installatie 27 van violist Natálie Kulina in de foyer van Podium Hoge Woerd.

Tickets en tijden

Datum zo 19 november
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,50 tot € 17,00
Tickets
Datum zo 19 november
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,50 tot € 17,00

King Sisters

Is het mogelijk om je eigen stem te vinden in de mal van onze maatschappij? In de muziektheaterperformance Rebuilding a Voice deconstrueren drie zussen - actrice en theatermaker Joske, vocalist en componist Annelie en beeldend kunstenaar en performer Marthe - de (vrouwelijke) stem. Een verrassende combinatie van klank en fysiek spel: een monoloog wordt onderbroken door een zangstuk, een zangstuk onderuitgehaald door een performance.

Natálie Kulina

27 is een performatieve installatie tussen een klassiek concert en een theatrale/visuele installatie. Het werk is een verkenning van iemands innerlijke monologen en interacties met de buitenwereld in de context van cyclische bewegingen tussen trauma en herstel, subtiel vragen implicerend over grenzen, sociaal/digitaal voyeurisme en keuze van perspectief, en over onze individuele en collectieve verantwoordelijkheden.

27 is geregisseerd, geproduceerd en uitgevoerd door violist Natálie Kulina in samenwerking met componist Amarante Nat en beeldend kunstenaar en scenografe Naida Amorim.

Over Gaudeamus

Nieuwe muziek voor nieuwsgierige oren: dat is Gaudeamus, de organisatie die al sinds 1945 concerten en festivals organiseert met jonge componisten en aanstormende musici. Twee keer per jaar presenteren Gaudeamus en Podium Hoge Woerd muziek die je even helemaal anders laat luisteren - én kijken.

Meer over Gaudeamus

Credits

King Sisters

Tekst/spel/muziek/concept: Joske, Annelie en Marthe Koning
Eindregie: Jessie L’Herminez
Dramaturgie: Elowise Vandenbroecke
Componist: Janne Piksen
Kostuum: Akelei Loos
Licht en geluidsontwerp: Neal Groot

In samenwerking met: Festival Cement en Via Zuid – Talentontwikkeling Podiumkunsten Limburg