Cabaret

Jan Beuving en band

Resumé 1 / try-out

Geweest Over de maker(s)
Resumé 1 / try-out

Na zes cabaretprogramma’s met ruim 70 liedjes (cumulatief hè, niet 430 stuks) maakt Jan Beuving een tussenbalans op en komt hij het allerbeste nog eens zingen.

Jan Beuving won twee Annie M.G. Schmidtprijzen én een Willem Wilminkprijs voor zijn liedteksten. De meest gehoorde vraag na afloop van zijn voorstellingen is dan ook: zijn die liedjes ergens terug te luisteren? Het antwoord daarop was altijd nee. 

Tot nu! Na zes cabaretprogramma’s met ruim 70 liedjes (cumulatief hè, niet 430 stuks) maakt Jan Beuving een tussenbalans op, en komt hij het allerbeste nog eens zingen. Mét vierkoppige band onder leiding van zijn vaste componist Tom Dicke.

Een avond met louter hoogtepunten, waarin Jan bovendien uitlegt waarom Kees Torn zijn grote held is, wat Maarten van Roozendaal hem leerde, en het antwoord geeft op de vraag: wordt het lied mooier van de waarheid, of wordt de waarheid mooier van het lied?

Jan Beuving was eerder in onze theaterzaal te zien met Rotatie en Restante. Samen met Patrick Nederkoorn was hij te zien in Leuker kunnen we het niet maken, waaruit ook het lied Die Geur komt dat de Annie M.G. Schmidtprijs 2018 won.

Website: www.janbeuvingtnt.com 
Tekst en zang: Jan Beuving

 

Muziek: Tom Dicke (alle toetsen), Izak Boom (alle gitaren), Coen Kaldeway (alle blaasinstrumenten) en Remy Dielemans (alle bassen)