Specials

Man man man, de podcast

Koud Zweed - theatertour / try-out

Nieuwe Namen
Wachtlijst Over de maker(s)
Koud Zweed - theatertour / try-out

Bas, Chris en Domien vervolgen hun eindeloze zoektocht naar mannelijkheid door te doen waar ze goed in zijn: een podcast maken.

Tijdens het kerstdiner van 2022 hoort Chris voor het eerst een heroïsch familieverhaal: het grootse avontuur van zijn overgroot-oom, Ole Bergström. Halverwege de 19e eeuw trok deze zachtaardige goedzak uit de Bergström dynastie van Gotland naar het hoge noorden van Scandinavië. Gedreven door honger, kou en liefde maakte hij een tocht vol ontberingen door de uitgestrekte wouden van Noord-Europa. Bas, Chris en Domien reizen hem achterna, met zijn dagboek als leidend kompas. Ze nemen je in deze nieuwe voorstelling mee op die barre expeditie en beloven een avond om nooit te vergeten.

Bas, Chris en Domien zijn in korte tijd door Nederland in het hart gesloten en wonnen verschillende awards met hun podcast ‘Man man man, de podcast’. Al eerder stonden ze avond aan avond in strak uitverkochte theaterzalen. Hoog tijd om dat nog eens over te doen!

Tickets en tijden

Datum wo 15 november Try-out
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 12,50 tot € 25,00
Wachtlijst
Datum wo 15 november - Try-out
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 12,50 tot € 25,00

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel Nieuwe Namen presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn. Daarnaast zie je bekende gezelschappen die niet eerder in onze zaal stonden.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Beluister Man man man de podcast

Over Man man man de podcast

Man man man, de podcast wordt gemaakt door Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren.  In hun podcast gaan Bas, Chris en Domien op zoek naar hun mannelijkheid. Aan de hand van goudeerlijke, maar herkenbare verhalen stellen ze zichzelf altijd de vraag: “Hoe mannelijk zijn we?” In korte tijd is het trio door Nederland in het hart gesloten en won het een BNR Dutch Podcast Award, twee Online Radio Awards en een Marconi Online Award. 

Meer over Man man man de podcast

Credits

Spel: Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren