Muziek

Mell & Vintage Future

Roots & Romance III

Nieuwe Namen
Tickets
Roots & Romance III

Een bijzonder trio vol muzikaliteit met de uitzonderlijke stem van Mell, nieuw eigen werk, nieuwe covers én internationaal bekende nummers.

Tijdens de theatertour in 2022 bleek dat Mell & Vintage Future geweldig tot hun recht komen in het theater. De muzikaliteit van dit bijzondere trio, de uitzonderlijke stem van Mell, de eigen liedjes en de bijzondere coverversies: het leverde in de aandachtige omgeving van het theater een onvergetelijke show op. 
Het enthousiasme van het publiek was ongekend en de plaatverkoop na afloop van de shows brachten het laatste album BREAK THE SILENCE zelfs op de eerste plaats van de Nederlandse vinylchart.

De persoonlijke verhalen van Mell, Ton en Nico, de achtergronden bij eigen liedjes, de redenen voor een bijzondere cover en classic love songs: Mell & Vintage Future maken het tot een even opwindend als ontroerend geheel dat smaakt naar veel meer. En dus komt er meer: in een fris vervolg in het theater met nieuw eigen werk, nieuwe covers, maar ook de inmiddels internationaal bekende nummers van de band.

Tickets en tijden

Datum za 25 november
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00
Tickets
Datum za 25 november
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Met je kinderen naar een nieuw gezelschap? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel ‘Nieuwe Namen’ presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Beluister Mell & The Vintage Future

Credits

Website: www.moretheater.nl 
Zang: Mell
Drums, gitaar & backing vocal: Ton Dijkman

Hammond, voetbas, keys en backing vocal: Nico Brandsen
Producent: Senf Theaterproducties