Cabaret

Ruud Smulders

RUDIVERSUM

Nieuwe Namen
Tickets
RUDIVERSUM

Na de succesvolle tour van de stand-up show BRUUD komt Ruud Smulders naar Podium Hoge Woerd met RUDIVERSUM.

Hier kan alles. Grappen om te huilen, drama om te lachen en net wanneer je denkt dat het allemaal nergens over gaat valt alles ineens weloverwogen samen. 

Pijnlijke thema’s hilarisch maken. Ruud kan het als geen ander. Ruud is het publiek altijd een stap voor en schakelt met lichtsnelheid tussen absurd en integer. In zijn nieuwe theaterprogramma worstelt Ruud met de gezondheid van zijn moeder en en haar alcoholverslaving. Verslaving is sowieso een onderwerp dat te vaak terugkomt in zijn leven en in zijn nieuwe theaterprogramma is Ruud daarover persoonlijker dan ooit. 

En hoewel Ruuds energie onuitputtelijk is en de mogelijkheden oneindig lijken, ontkomen we niet aan één pijnlijke vraag: hoe geef je iets een plek in je leven dat je er niet in wil hebben?

Tickets en tijden

Datum vr 17 januari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00
Tickets
Datum vr 17 januari
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,50 tot € 21,00

"RUDIVERSUM is grappig, ontroerend en bovendien erg goed opgebouwd."

Het Parool

"Smulders heeft met RUDIVERSUM een unieke bijdrage geleverd aan de Nederlandse theaterscene (die niet onopgemerkt mag blijven)."

Geenstijl

"Ongekende klasse."

Theaterparadijs

Nieuwe Namen

In de reeks Nieuwe Namen vind je een selectie van nog onbekende (grappen)makers, gezelschappen, ensembles, dansgroepen en meer. Podium Hoge Woerd staat erom bekend de parels uit het aanbod te vissen en brengt deze veelbelovende theatermakers naar de theaterzaal. Nu nog een verrassing en over een paar jaar zijn niet meer weg te denken uit de theaters. 

Bekijk alle Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over Ruud Smulders

Voor het grote publiek is Ruud vooral bekend van zijn rol als hufter in de hitserie Hufterproef, nam hij de rol van boef over van Tygo Gernandt in het laatste seizoen van Flikken Maastricht en is hij iedere zaterdag te horen bij radiobegrip Spijkers met Koppen. In de theaters is Ruud al jaren te vinden onder verschillende namen en gezelschappen (De Blonde Jongens en Tim, met Guido Weijers en Andries Tunru) en online is Ruud bekend van o.a. YouTubers Supergaande, Dylan Haegens en zijn eigen TikTok account.

Credits

Regie: Laurens Krispijn de Boer

 

Beeld: Thomas de Wit en Jeroen Kolkman