Muziek

Tangarine

Running in the Family

Nieuwe Namen
Tickets Over de maker(s)
Running in the Family

Eeneiige tweeling Arnout en Sander spelen de mooiste liedjes uit meer dan 60 jaar popgeschiedenis, allemaal gemaakt door musicerende familieleden.

Wat hebben The Everly Brothers, Bee Gees, The Jackson 5 en Tangarine met elkaar gemeen? Inderdaad! Het zijn allemaal broers en zussen die samen muziek maken.

Arnout en Sander zijn bloedverwanten, ze delen hetzelfde DNA en klinken ook nog eens hetzelfde. Ze zingen zoals alleen een eeneiige tweeling dat kan. In dit theaterconcert speelt Tangarine de mooiste liedjes van familieleden uit meer dan 60 jaar popgeschiedenis: van The Kinks tot Bee Gees en van The Beach Boys tot Oasis. Maar ook hun eigen, beste werk komt voorbij.

De grote vraag is: hoe is dat nou om met je familie samen te werken? Met Running in the Family geeft Tangarine het muzikale antwoord.

Tickets en tijden

Datum za 23 september
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00
Tickets
Datum za 23 september
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel Nieuwe Namen presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn. Daarnaast zie je bekende gezelschappen die niet eerder in onze zaal stonden.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over Tangarine

Het Nederlandse singer-songwriterduo Tangarine bestaat uit de identieke tweelingbroers Arnout en Sander Brinks. Met hun onberispelijke stemmen en unieke uitstraling zijn ze onmisbaar op het Nederlandse podium. In 2019 besloten Arnout en Sander er even tussenuit te gaan en zich te focussen op het schrijven van liedjes en het opnemen van een aantal nieuwe nummers. 

Meer over Tangarine

Credits

Website: www.tangarine.nl