Jeugd

Vanaf2 producties

Peuter & Kleuterfestival Op pad in de stad: Sam & Julia 3+

Tickets
Sam & Julia 3+

Sam & Julia nemen je mee naar het avontuurlijke leven van de twee nieuwsgierigste muizen van het land.

Als Sam en Julia hun lievelingsspeelgoed kwijtraken, is dat het startschot voor een doldwaas avontuur door het muizenhuis heen. Ze gebruiken gevonden voorwerpen als snufjes om hun speelgoed terug te vinden, krijgen hulp van de andere muizenbewoners en maken muziek met alles wat ze maar kunnen vinden. Onderweg komen ze erachter dat het niet meer uitmaakt of ze vinden wat ze zochten, want alles wat je onderweg vindt, is veel leuker!

Na het succes van de solovoorstelling Het Muizenhuis: Sam & Julia op reis maakt Vanaf2 Producties in samenwerking met Het Muizenhuis de middenzaalvoorstelling Sam & Julia. Eerdere succesproducties waren Robbie & Roef en Hé, wie zit er op de wc?.

Peuter & kleuterfestival
Deze voorstelling is onderdeel van Peuter & Kleuterfestival Op pad in de stad. Een dag voor de allerkleinste, samen met de ouders. Een eerste kennismaking met theater. Kom vooraf spelen in de theatrale speeltuin in onze foyer!
 

Let op, deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Meer informatie.

Tickets en tijden

Datum zo 29 september Met randprogramma
Tijd 11:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 6,75 tot € 12,50
Tickets
Datum zo 29 september - Met randprogramma
Tijd 11:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 6,75 tot € 12,50

Over de maker

Vanaf2 Producties is het productiehuis van Vanaf2. We betrekken jonge enthousiaste makers uit ‘eigen stal’, maar ook nieuwe makers, soms uit onverwachte hoeken. Eerdere voorstellingen die in opdracht van Vanaf2 Producties zijn gemaakt, waren onder andere Robbie & Roef en Hé, wie zit er op de wc?.

Credits

Regie: Mark Haayema
Spel: o.a. Abke Bruins

 

Muziek: Edith Leerkes
Website: vanaf2.nl