Muziektheater

Her Majesty

San Francisco City Trip

Language No Problem
Tickets
San Francisco City Trip

De mannen van Her Majesty reizen in hun nieuwe muziekprogramma naar het San Francisco van eind jaren zestig, begin jaren zeventig.

Na het succesvolle ‘Are You Ready For The Country’, waarin de countryrock centraal stond, reizen de mannen van Her Majesty in hun nieuwe programma naar het San Francisco van eind jaren zestig, begin jaren zeventig. De stad werkte in die tijd als een magneet op muzikanten uit de hele wereld. Dat wordt dus een heerlijke avond met muziek, aangevuld met projecties, van onder meer Grateful Dead, Jefferson Airplane, Creedence Clearwater Revival, Steve Miller, David Crosby en andere artiesten die San Francisco in die periode aandeden.

Tickets en tijden

Datum za 05 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 14,00 tot € 28,00
Tickets
Datum za 05 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 14,00 tot € 28,00

"De grote kracht van Her Majesty is dat ze tekeergaan als een echt bandje."

De Volkskrant

"Muzikale klasse, spelplezier en geweldige zang. Alles messcherp. Bloedstollend mooi."

Dagblad van het Noorden

"Samenzang van bijna angstaanjagende perfectie."

De Volkskrant

Over Her Majesty

Jelle Paulusma, voormalig lid van Daryll-Ann en een singer-songwriter die geïnspireerd is door Neil Young, brengt zijn ervaring als solomuzikant en zijn talent voor reclame- en theatermuziek naar Her Majesty. Hij wordt vergezeld door Theo Sieben, een veelzijdige gitarist en blues- en folkartiest, bekend van zijn soloalbums en samenwerkingen met diverse muzikanten. Dirk Schreuders, een ervaren bassist en theatermuzikant, voegt zijn expertise toe aan het ensemble met zijn uitgebreide podiumervaring en televisieoptredens. En P.J.M. Bond, een muzikale alleskunner met een passie voor Americana en literatuur, brengt zijn diepgaande kennis en liefde voor het genre naar Her Majesty, waardoor het gezelschap een rijke en diverse dynamiek krijgt.

Credits

Gitaar en zang: Jelle Paulusma en Theo Sieben
Gitaar, toetsen en zang: Paul Bond

Bas en zang: Dirk Schreuders
Drums en zang: Bauke Bakker 
Website: www.hermajesty.nl