Jeugd

Sara de Monchy en STIP

Sara's Mysteries - de theatervoorstelling 6+

Nieuwe Namen
Tickets
Sara's Mysteries - de theatervoorstelling 6+

Sara de Monchy komt naar het theater met haar populaire podcast! Samen met het publiek lost ze een nieuw mysterie op.

De 11-jarige Sammy wil weten: wat is er aan de hand in het verlaten spookdorp in Marokko waar zijn moeder vandaan komt? Sluipen er echt geesten rond, zoals sommigen fluisteren? Sammy is vastbesloten: hij moet naar Marokko, naar het topje van de berg, waar het verlaten dorp ligt. Woont er echt niemand meer? Waarom is het dan zomaar verlaten? En is het huis van Sammy’s moeder terug te vinden?

In Sara’s Mysteries – de Theatervoorstelling ga jij mee op roadtrip naar Marokko en help je Sara om Sammy’s mysterie te ontrafelen. Je beslist mee hoe het onderzoek gaat verlopen. Alle geluiden en muziek worden live op het podium gemaakt. Je krijgt een kijkje in de keuken van het maken van deze populaire podcast met 800.000 luisteraars! Sara’s Mysteries – de Theatervoorstelling is een interactieve live-show waarin de realiteit van Sammy’s zoektocht versmelt met de avontuurlijke verbeelding van een theatervoorstelling. 

Gebaseerd op het programma Sara’s Mysteries van NTR. Sara de Monchy werd door de Volkskrant uitgeroepen tot ‘podcasttalent van het jaar’ (2022). Sara de Monchy’s vorige theatervoorstelling, Het Mysterie van de Grote Mensen, is bekroond met een Zilveren Krekel ‘de beste podiumprestatie’ voor Jelle Hoekstra (2022).

Let op, deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Meer informatie.

Tickets en tijden

Datum zo 15 december
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,50 tot € 13,50
Tickets
Datum zo 15 december
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,50 tot € 13,50

"‘Sara’s Mysteries is een ontroerende en onbevangen podcast over de kleine raadsels des levens."

De Volkskrant

Nieuwe Namen

In de reeks Nieuwe Namen vind je een selectie van nog onbekende (grappen)makers, gezelschappen, ensembles, dansgroepen en meer. Podium Hoge Woerd staat erom bekend de parels uit het aanbod te vissen en brengt deze veelbelovende theatermakers naar de theaterzaal. Nu nog een verrassing en over een paar jaar zijn niet meer weg te denken uit de theaters. 

Bekijk alle Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Credits

Concept en spel: Sara de Monchy 
Compositie: Darius Timmer
Muziek en spel: Haytham Safia

Sound design on stage en spel: Brandon Grötzinger 
Website: www.sarasmysteriesdetheatervoorstelling.nl