Jeugd

Sara de Monchy en STIP

Sara's Mysteries - de theatervoorstelling 6+

Nieuwe Namen
Tickets
Sara's Mysteries - de theatervoorstelling 6+

Live-podcast over de spannende zoektocht naar een verlaten spookdorp.

De 11-jarige Sammy wil weten: wie is het 120-jaar oude vrouwtje uit het verlaten geboortedorp van zijn moeder? Is ze een heks zoals sommigen fluisteren? Of toch een bijzonder kruidenvrouwtje dat zieke mensen kan genezen? En waarom is het dorp eigenlijk verlaten? Waarom verliet zijn moeder het dorp?

Sara de Monchy komt naar het theater met haar populaire podcast! Samen met het publiek lost ze een nieuw mysterie op. In Sara’s Mysteries – de Theatervoorstelling ga jij mee op roadtrip naar Marokko en help je Sara om Sammy’s mysterie te ontrafelen. Je beslist mee hoe het onderzoek gaat verlopen. Alle geluiden en muziek worden live op het podium gemaakt. Een interactieve live-show waarin de realiteit van Sammy’s zoektocht versmelt met de avontuurlijke verbeelding van een theatervoorstelling. Het publiek beslist mee over het verloop van het avontuur. Gebaseerd op het programma Sara’s Mysteries van NTR.

Neem vooral je eigen mysterie mee naar het theater!

Let op, deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Meer informatie.

Sara de Monchy werd door de Volkskrant uitgeroepen tot ‘podcasttalent van het jaar’ (2022). Sara de Monchy’s vorige theatervoorstelling, Het Mysterie van de Grote Mensen, is bekroond met een Zilveren Krekel ‘de beste podiumprestatie’ voor Jelle Hoekstra (2022).

Tickets en tijden

Datum zo 15 december
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,50 tot € 13,50
Tickets
Datum zo 15 december
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,50 tot € 13,50

"‘Sara’s Mysteries is een ontroerende en onbevangen podcast over de kleine raadsels des levens."

De Volkskrant

Nieuwe Namen

In de reeks Nieuwe Namen vind je een selectie van nog onbekende (grappen)makers, gezelschappen, ensembles, dansgroepen en meer. Podium Hoge Woerd staat erom bekend de parels uit het aanbod te vissen en brengt deze veelbelovende theatermakers naar de theaterzaal. Nu nog een verrassing en over een paar jaar zijn niet meer weg te denken uit de theaters. 

Bekijk alle Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Credits

Concept en spel: Sara de Monchy 
Compositie: Darius Timmer
Muziek en spel: Haytham Safia

Sound design on stage en spel: Brandon Grötzinger 
Website: stipproducties.nl/voorstellingen/saras-mysteries