Theater

Maria Goos, Michiel de Jong en Sieger Sloot

SeksKlimaat

Tickets
SeksKlimaat

Een voorstelling over drie sukkels die proberen een goed mens te zijn.

Als jij met twee van je beste vrienden honderd keer zou ontbijten, wat worden dan terugkerende onderwerpen? Waarvan gaan jullie met de servetten wapperen? Waarvan gaan jullie op tafel slaan? Waarvan worden jullie stil?
Wij hadden het over de klimaatcrisis. En we hadden het over ons seksleven. Een veel leuker en minder gecompliceerd onderwerp, dachten we.
We zijn nog steeds vrienden, al escaleerde het bij ons af en toe gevaarlijk. Nieuwsgierige vragen werden opeens niet meer beantwoord, grappen werden verwijten, maar we vroegen door tot het ongemakkelijk werd; en daarna stelden we ook die laatste, confronterende vraag: ‘Zit je mij nou de maat te nemen?’

SeksKlimaat biedt geen oplossing voor het klimaatprobleem en een beter seksleven kunnen we je ook niet garanderen, maar wel the next best thing: inzicht in dat wat het leven de moeite waard maakt.

Tickets en tijden

Datum za 19 november Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 20,00
Tickets
Datum za 19 november - Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 20,00

Inleiding

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over deze voorstelling? In een inleiding neemt theatermaker Victorine Plante je mee in de achtergronden en drijfveren van deze theatermakers en krijg je een beter beeld van de voorstelling.

De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.
Let op: na aanvang van de inleiding is er geen toegang meer mogelijk.

Victorine Plante
Victorine Plante is inmiddels al 25 jaar theatermaker. Als regisseur bij Theatergroep Aluin maakt ze dagelijks keuzes om het publiek mee te nemen in de voorstelling die ze maakt. “Soms heb je net iets meer voorinformatie nodig om echt van een voorstelling te genieten. Als het onderzoeken van nieuwe smaken van een goed gerecht, wil ik in de inleiding informatie uitwisselen die nét even kan helpen om te weten wat je proeft.”

Inleiding
Inleiding

Bouw mee aan het decor

Lief publiek, 

Kom je kijken naar SeksKlimaat? Dan hebben wij, Maria Goos, Michiel de Jong en Sieger Sloot, een verzoek aan je. 
Het decor van onze voorstelling bestaat uit wat we vinden en krijgen. 
Dus nu aan jou de vraag: wil je iets meebrengen voor in ons decor? Het mag alles zijn, maar liever geen tassen met kleding. 
Als we te veel hebben, dan brengen we de spullen naar de kringloop. Dus wat je ons geeft, dat zie je niet meer terug. 

Heel erg veel dank en welkom bij SeksKlimaat. 
Maria Goos, Michiel de Jong en Sieger Sloot

Credits

Website: www.mariagoos.nl
Tekst, idee, spel: Maria Goos, Michiel de Jong, Sieger Sloot
Regie: Maria Goos
Eindregie: Ria Marks

Decor en fotobeeld: Robin Vogel
Productie: Alles voor de Kunsten
Educatie: Elles Leferink