Jeugd

LloydsCompany

Herfststukjes: Sribi Switi 4+

Nieuwe Namen
Tickets Over de maker(s)
Sribi Switi 4+

Een nachtelijke reis naar het land van de verbeelding in deze dromerige hiphopvoorstelling.

In een speelse droomwereld nemen twee hiphopdansers en een beatboxer je mee op een nachtelijke reis naar het land van verbeelding. Een aangename wereld waarin niets is wat het lijkt en waar je dromen werkelijkheid worden. Kleuren, geluid en personages die je alleen in dromeland tegenkomt, veranderen in hetzelfde ritme als de seizoenen. Ze komen tot leven in deze fantasiewereld waarin alles lijkt te zweven. 

In Sribi Switi (Surinaams voor ‘slaap lekker’) worden hiphopdansvormen zoals popping, robotics, tutting en waving live aangevuld met sounds, samples en muziek van een beatboxer. Sribi Switi is een speelse voorstelling met een universeel verhaal, geïnspireerd op zowel bekende Surinaamse- als Nederlandse kinderverhalen en -liedjes.

Sribi Switi is een bewerking van de succesvolle Franse kindervoorstelling ‘A Deux Mains’ van Nabil Ouelhadj (Compagnie Racines Carrées). Lloyd Marengo en Nabil Ouelhadj werkten al nauw samen tijdens ‘Mind Ur Step’ en slaan wederom de handen ineen voor deze remake.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?  
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets en tijden

Datum zo 30 oktober
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 10,00
Tickets
Datum zo 30 oktober
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 5,00 tot € 10,00

Herfststukjes

Deze voorstelling maakt deel uit van de Herfststukjes, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is.

Alle Herfststukjes
Herfststukjes
Herfststukjes

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Met je kinderen naar een nieuw gezelschap? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel ‘Nieuwe Namen’ presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over Lloydscompany

Lloydscompany verbindt hiphop en theater: ze maken dansvoorstellingen en begeleiden de volgende generatie makers.De kindervoorstelling Sribi Switi is een productie van Lloydscompany. Onder de vlag van Lloydscompany komen dansers/upcoming urban makers én de underground battle scene samen. De company produceert voorstellingen en slaat daarmee een brug tussen de straat en het podium.

Rotterdamse hiphop en Lloyd Marengo zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Na jaren als danser, choreograaf en coach te hebben gewerkt werd het in 2019 tijd voor zijn eigen Company.

Meer over Lloydscompany

Credits

Website: www.lloydscompany.nl
Concept / choreografie: Lloyd Marengo
Performance/zang: Gerson Bouman 
Performance: Neha Akhtar 
Live muziek, zang, beatbox: Ruud van Schaik 
Muziek: Stijn van Strien 
Spoken word: Burnice Hiwat 
 

Decor, kostuums: Jorrien Schoneveld 
Licht: Paul van Laak 
Video: Jasper Spobeck 
Techniek: Quintus Visser 
Dramaturgische begeleiding: Bart Deuss, Renee Trijselaar 
Met dank aan: Nabil Ouelhadj