Muziek

Dominic Seldis, Henk van Twillert en Tjako van Schie

DOUBLE Bass!

Language No Problem
Tickets Over de maker(s)
DOUBLE Bass!

Meestercontrabassist Dominic Seldis brengt een heerlijke avond vol muziek en humor.

Ontdek de virtuositeit van contrabassist Dominic Seldis, een ware meester in zijn vak. Met zijn verbluffende technische vaardigheden en natuurlijke muzikaliteit laat hij de contrabas op een manier klinken als nooit tevoren.

Naast zijn bekendheid als jurylid in Maestro en presentator van diverse tv-programma's, schittert Dominic Seldis als aanvoerder van het Koninklijk Concertgebouworkest én als solist op wereldwijde podia.

Samen met Henk heeft Dominic het programma DOUBLE Bass! al meerdere keren succesvol uitgevoerd voor enthousiaste volle zalen. Maar dit keer voegen ze een pianist toe aan de mix. Het programma, gepresenteerd door Dominic en Henk, belooft een rijke verzameling composities en arrangementen voor contrabas/baritonsax, sommige met piano en andere zonder. Het repertoire omvat een breed scala aan genres, van klassiek tot jazz en tango, van Albinoni tot Louis Armstrong. Mis deze unieke muzikale ervaring niet!

Tickets en tijden

Datum vr 29 september
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 12,50 tot € 25,00
Tickets
Datum vr 29 september
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 12,50 tot € 25,00

Over Dominic Seldis

Dominic Seldis is de 1e solocontrabassist van het Koninklijk Concertgebouworkest sinds 2008. Daarnaast is hij een veelgevraagd solist (bijvoorbeeld bij het London Symphony Orchestra, het Philharmonia Orchestra, het BBC National Orchestra of Wales en het Concertgebouw Kamerorkest) en een geliefd kamermusicus. 

Meer over Dominic Seldis

Credits

Website: www.dominicseldis.com
Contrabas: Dominic Seldis
Piano: Tjako van Schie 
Saxofonist: Henk van Twillert