Cabaret

Joey & Dave

Stille Oorlog / try-out

Nieuwe Namen
Tickets Over de maker(s)
Stille Oorlog / try-out

Joey & Dave zetten met hun programma over de dood van hun vader het publiek meteen op scherp.

Na het behalen van de Cameretten finale in 2022 komen de broers Joey en Dave met hun eerste avondvullende programma Stille oorlog. Ze kijken terug op hun kindertijd, met in het bijzonder de (vecht)scheiding van hun ouders. Wat was de impact? Hoe beïnvloedt het hun relatie? Al snel blijkt dat ze dezelfde herinneringen totaal anders hebben beleefd en zet de scheiding alles weer op scherp. De doofpot gaat open en oude wonden beginnen te bloeden. Kortom, een vermakelijk tafereel om naar te kijken!

Tickets en tijden

Datum vr 17 mei Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,50 tot € 17,00
Tickets
Datum vr 17 mei - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,50 tot € 17,00

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel Nieuwe Namen presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn. Daarnaast zie je bekende gezelschappen die niet eerder in onze zaal stonden.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over Joey & Dave

In 2022 haalden ze met hun eerste theaterprogramma Verbrand Je Vingers Niet - een scherpe voorstelling over de dood van hun vader - de finale van het Cameretten festival. In het theater willen ze vooral persoonlijke verhalen delen, herkenbare situaties creëren, moeilijke thema’s bespreekbaar maken en pijnlijke verschillen bloot leggen.

Meer over Joey & Dave

Credits

Website: www.joeyendave.nl