Cabaret

Joey & Dave

Stille Oorlog / try-out

Nieuwe Namen
Uitverkocht Over de maker(s)
Stille Oorlog / try-out

Joey & Dave zetten met hun programma het publiek meteen op scherp.

Na het bereiken van de Cameretten-finale in 2022 presenteren de broers Joey en Dave hun eerste avondvullende programma Stille Oorlog, boordevol herkenbare situaties, hilarische sketches en net iets te persoonlijke verhalen. In deze cabaretvoorstelling wordt al snel duidelijk dat ze dezelfde ervaringen totaal anders hebben beleefd en zet de scheiding van hun ouders alles weer op scherp. Joey voelt zich als oudere broer verantwoordelijk voor alles, terwijl Dave iedere vorm van verantwoordelijkheid graag uit de weg gaat. Ze dachten elkaar door en door te kennen, maar de verschillen blijken groter dan gedacht. De doofpot gaat open en oude wonden beginnen te bloeden. Kortom, een vermakelijk tafereel om naar te kijken!

Tickets en tijden

Datum vr 17 mei Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,50 tot € 17,00
Datum vr 17 mei - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,50 tot € 17,00

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel Nieuwe Namen presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn. Daarnaast zie je bekende gezelschappen die niet eerder in onze zaal stonden.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

"Grappig, verschrikkelijk en dan weer tamelijk absurd"

Theaterkrant

"Het was een gedurfde mengeling van theater en cabaret"

NRC Handelsblad

"Joey & Dave zetten met hun programma het publiek meteen op scherp. Over het programma dat de broers speelden zegt de jury: dit smaakt naar meer!"

Jury Cameretten 2022

Over Joey & Dave

Humor is voor de broers Joey en Dave altijd al een manier geweest om heftige levensgebeurtenissen te verzachten, bespreekbaar te maken of op z’n minst zwaar te ontkennen. Een familietrekje. In 2022 haalden ze met hun eerste theaterprogramma Verbrand Je Vingers Niet - een scherpe voorstelling over de dood van hun vader - de finale van het Cameretten festival. In het theater willen ze vooral persoonlijke verhalen delen, herkenbare situaties creëren, moeilijke thema’s bespreekbaar maken en pijnlijke verschillen bloot leggen. 
 

Meer over Joey & Dave

Credits

Website: www.joeyendave.nl