Cabaret

Joey & Dave

Stille Oorlog / try-out

Nieuwe Namen
Geweest Over de maker(s)
Stille Oorlog / try-out

Joey & Dave zetten met hun programma het publiek meteen op scherp.

Na het bereiken van de Cameretten-finale in 2022 presenteren de broers Joey en Dave hun eerste avondvullende programma Stille Oorlog, boordevol herkenbare situaties, hilarische sketches en net iets te persoonlijke verhalen. In deze cabaretvoorstelling wordt al snel duidelijk dat ze dezelfde ervaringen totaal anders hebben beleefd en zet de scheiding van hun ouders alles weer op scherp. Joey voelt zich als oudere broer verantwoordelijk voor alles, terwijl Dave iedere vorm van verantwoordelijkheid graag uit de weg gaat. Ze dachten elkaar door en door te kennen, maar de verschillen blijken groter dan gedacht. De doofpot gaat open en oude wonden beginnen te bloeden. Kortom, een vermakelijk tafereel om naar te kijken!

"Grappig, verschrikkelijk en dan weer tamelijk absurd"

Theaterkrant

"Het was een gedurfde mengeling van theater en cabaret"

NRC Handelsblad

"Joey & Dave zetten met hun programma het publiek meteen op scherp. Over het programma dat de broers speelden zegt de jury: dit smaakt naar meer!"

Jury Cameretten 2022

Nieuwe Namen

In de reeks Nieuwe Namen vind je een selectie van nog onbekende (grappen)makers, gezelschappen, ensembles, dansgroepen en meer. Podium Hoge Woerd staat erom bekend de parels uit het aanbod te vissen en brengt deze veelbelovende theatermakers naar de theaterzaal. Nu nog een verrassing en over een paar jaar zijn niet meer weg te denken uit de theaters. 

Bekijk alle Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Credits

Website: www.joeyendave.nl