Muziek

Bauke Bakker & The Soulcages

A tribute to Sting & The Police

Tickets Over de maker(s)
A tribute to Sting & The Police

Een majestueus eerbetoon aan de muziek van Sting & The Police.

Iedereen die hem bij Her Majesty aan het werk heeft gezien weet dat podiumbeest Bauke Bakker de best zingende drummer én de best drummende zanger van Nederland is. Met The Soul Cages brengt hij een majestueus eerbetoon aan de muziek van Sting & The Police. Deze studiomuzikanten braken eind jaren zeventig door in het tijdperk van de punkrock en new wave met wereldhits als ‘So Lonely’, ‘Roxanne’ en ‘Message In A Bottle’, waarna Sting nog jarenlang de hitlijsten beklom met zijn indrukwekkende sferische liedjes.

Bauke laat horen hoe hij als drummer beïnvloed is door de totaal eigen stijl van Stewart Copeland en weet ondertussen Stings unieke stemgeluid op fenomenale manier te benaderen.

Tickets en tijden

Datum vr 14 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00
Tickets
Datum vr 14 april
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00

Over Bauke Bakker

Bauke Bakker is zonder twijfel de beste ‘zingende drummer’ van Nederland.
Bauke werd in 2011 in de Slagwerkkrant vermeld als één van de nieuwe lichting topdrummers in Nederland. Als vaste begeleider van Bertolf maakte hij veel naam met zijn drumwerk, maar ook vooral met zijn zangwerk. Hij begeleidt op het moment naast Bertolf onder andere Krystl en Jeroen van der Boom, speelde in de huisband van het programma ‘De Beste Liedjes Van …’, heeft zijn eigen bandjes Cool Genius en Bakzilla, en is bezig met een solo album.

Meer over Bauke Bakker

Credits

Website: www.koperen-kees.com
Zang en drums: Bauke Bakker
Toetsen en zang: Micha Wink

Gitaar en zang: Ruud van Halder
Bas en zang: Sebastiaan van Olst