Cabaret

Wouter Monden

Stormbrein / première

Uit eigen stad
Tickets Over de maker(s)
Stormbrein / première

Het stormt in Wouters brein. Hij kijkt eerlijker dan ooit naar zichzelf en naar de wereld. En maakt deze genadeloos belachelijk.

Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed: het doet wat met Wouter. Wouter peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en kansen. Net een gewoon mens, zou je denken.   
Wouter is vader, schrijver en grappenfabrikant. Hij is klaar voor het echte, grote werk. Met toegewijde aandacht voor de samenleving, zijn lief, zijn dochter en zijn passie; grappen maken. “Humor is de enige reddingsboei om het hoofd boven water te houden,” aldus Wouter.   
In zijn voorstelling Stormbrein kijkt Wouter eerlijker dan ooit naar zichzelf en naar de wereld. Alles wat om te huilen is, wordt genadeloos belachelijk gemaakt. 

Tickets en tijden

Datum do 30 november Première
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,50 tot € 17,00
Tickets
Datum do 30 november - Première
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,50 tot € 17,00

Over Wouter Monden

Wouter Monden is een stand-up comedian, tekstschrijver, publieksopwarmer en roastmaster. Zijn stijl is toegankelijk maar scherp en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, hij schreef mee aan o.a. 'Dit Was Het Nieuws', 'Is er een dokter in de zaal' en 'The Roast of Johnny de Mol'. Daarnaast is hij de maker van de Elektra Podcast.

Meer over Wouter Monden

Credits